Ét dansk fragtfirma til alle dine forsendelser – globalt og internationalt

MBE har løsningen til dig, der ønsker en nem, bekvem og løsningsorienteret service til fragt– og forsendelse af pakker og breve overalt i verden.

Du er altid sikret:

Det bedste tilbud uanset hvad du skal sende: Med vores store netværk af danske og internationale fragtfirmaer ved vi, hvilken løsning der passer bedst til dit behov. Vi samarbejder med de største, som fx UPS, DHL, FedEx, TNT samt en lang række andre anerkendte virksomheder fra vores fragtfirma i København.

En sikker løsning til alle slags behov: Uanset om det er fragt af mindre dokumenter, små pakker eller import og eksport af større vareforsendelser, kan vi arrangere det for dig. Der er ingen begrænsninger, uanset hvilket behov du har.

Her-og-nu opdateringer og tracking: Vi stiller online trackingsystemer til rådighed, så du altid har overblikket over, hvor langt og hvor, din forsendelse er – på alle tidspunkter af døgnet.

Dag-til-dag forsendelse: Når tiden er en afgørende faktor, bliver vores netværk din fordel og sikrer dig den bedst egnede og hurtigste ekspresforsendelse.

VIRTUELT KONTOR
til enkeltpersoner og virksomheder

Er du på udkig efter en effektiv, konkurrencedygtig og komfortabel virtuel adresse i Danmark?

MBE tilbyder en fleksibel virtuel adresse service, der giver dig mulighed for at øge din virksomheds troværdighed med en fysisk adresse, der sikrer, at du aldrig gå glip af vigtig post eller pakker uanset hvor du befinder dig.

Er dit hjem dit kontor? Vores service højner din virksomheds setup: Skift hjemmeadressen ud med en virksomhedsadresse, der løfter indtrykket af din virksomhed og sikrer dig høj troværdighed.

Få en virtuel adressetjeneste, der opfylder dine behov. Der er ingen grund til at betale for noget, du ikke har brug for. Derfor har vi udviklet tre serviceplaner, der er skaleret i forhold til virksomhedsstørrelse og dermed sikrer dig en omkostningseffektiv serviceaftale.

En tryg og sikker privat postkasse. Din private postkasse er placeret i et sikkert anlæg, og du kan stole på, at dit privatliv er sikret, da der ikke interageres med postkassen på andre tidspunkter, end når du modtager post eller pakker.

Modtagerservice til din post. Bor du udenfor Danmark eller rejser du ofte væk, kan vores virtuelle adresseservice sikre, at der altid er en, der kan modtage din post, fortælle dig, når der er nyt, modtage dine pakker og/eller paller inden for åbningstiden.

Fordi du får en gadeadresse gennem MBE til din virksomhed, ovenikøbet på en anerkendt adresse i København, øger du din virksomheds troværdighed, når du benytter dig af vores virtuelle adresseservice.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Det siger vores kunder

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?