Vi tilbyder den hurtigste og mest sikre vej til fragt i Danmark og resten af verden

Punktlig levering. Professionel emballage. Altid inden for dit budget.
Hos MBE Danmark er det vores fornemste opgave at udvikle, servicere og levere den mest stabile fragt – og forsendelsesløsning til dig.

Hvis du er træt af pakker, der ikke kommer frem til tiden eller bekymrer dig om, at varerne går i stykker under transporten, eller du bruger alt for lang tid på at sammenligne de mange fragt – og forsendelsesmuligheder, så leverer vi den ultimative løsning til dig.

Vores logistikeksperter finder altid den bedst egnede løsning, som opfylder alle dine behov. Vi kan håndtere alt fra en enkelt forsendelse til totalstyring af dit logistikbehov inden for fragt og forsendelser – hver måned, hele året og på alle tidspunkter.

Vi bruger kun de bedste materialer indenfor emballage – alt fra vin til violiner er sikret med vores ekspertise og emballagevalg, og det ankommer altid til destinationen, når du ønsker.

Derudover tilbyder vi en række andre tjenester og løsninger til den lille som den store virksomheds behov. Vi kan fx også tilbyde virtuelle adresser og postkasser.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Du kan kontakte os online eller ringe til os. Du er også altid velkommen til at besøge et af vores MBE-kontorer.

Send os en e-mail

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button