Vores team

FORSENDELSESLØSNINGER DU KAN STOLE PÅ!

Er du træt af forsinkede forsendelser? Eller endnu værre – af at pakkerne forsvinder undervejs? Prøv at kontakte MBE! 

Vi er nyhed på det danske marked inden for logistikpakkeforsendelserfragtindpakningprint og kopi.

Vi tager os gerne af dine forsendelser og sikrer, at de bliver leveret til tiden. Personalet på det lokale MBE kontor  vil altid stå parat til at hjælpe dig med at finde den bedste forsendelsesløsning til præcis dine behov.

Vi sørger for at pakkerne fragtes sikkert til destinationen og tilbyder også diverse former for emballage og indpakning samt kontorartikler og papkasser.

Til dig som ejer en webshop, hvor du gerne vil sende varer uden besvær, kan vi skræddersy en løsning, hvor pakkeafhentning, ompakning og videreforsendelse indgår.  Vi har et bredt udvalg af specialemballage – blandt andet emballage til vin og kølebokse.

Udover det allerede nævnte tilbyder vi flere forskellige printe- og scanneopgaver.

Kig forbi dit lokale MBE center og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Sonja

Sonja er vant til at arbejde med store, multinationale virksomheder.  Hun har arbejdet for bl.a. Microsoft, Epson og NNIT og haft hele verden som sin arbejdsplads. Sonja har studeret og arbejdet i Italien, USA, England og Indien samt en række europæiske lande. Efter mere end 15 år som ansat, drømte hun om at starte sin egen virksomhed. I 2016 grundlagde hun WW Solutions sammen med Antonio.

Sonja er en fremragende salgschef og dygtig til at finde nye løsninger, partnerskaber, samt opbygge og pleje stærke kunderelationer. Udover at være virksomhedens ejer er Sonja ansvarlig for forretningens udvikling og nye erhvervsaftaler.

Antonio

Antonio er uddannet industriel ingeniør og har tidligere arbejdet i både hjemlandet Chile og i USA, hvor han spillede en central rolle i kvalitetssikring og optimering af produktionsprocesser og logistik. Derudover har han studeret i Australien samt rejst i det meste af Europa.

Antonios professionelle styrker er effektiv problemhåndtering og fokus på kvalitetssikret kundeservice. Udover at være firmaets ejer er forretningens administration Antonios ansvar.

Missionen

MBE Danmark

Gennem vores lettilgængelige distributionsnetværk, produkter og skræddersyede tjenester udfører Mail Boxes ETC en fremragende og unik kundeservice inden for al logistik og ekspedition, der gør det meget lettere for privatpersoner, iværksættere og virksomheder at håndtere værdifulde forsendelser over hele verden.

Søg efter et produkt eller en tjeneste