MBE auktionslogistik – hammerslag på den bedste løsning

Få et uforpligtende tilbud

Køber eller sælger du varer på auktioner ude i verden, og har du brug for en logistikpartner til at fragte dine varer videre eller sikkert hjem? Med MBEs logistikløsninger til auktioner er du sikret, at dine hammerslag altid lander trygt, sikkert og hurtigt i hænderne på den heldige køber eller dig selv.

Alt fra antikviteter, kunst, samlerobjekter, motorkøretøjer – ja, der er ikke det, vi ikke kan få sikkert afhentet og leveret. Ovenikøbet til den mest omkostningseffektive pris og mest sikre løsning.
Med vores samarbejdsaftaler og internationale netværk af fragtfirmaer, sikrer vi dig det bedste tilbud på afhentning, pakning, transport og levering uanset, hvorfra og hvortil i verden du ønsker.

Vi vælger det mest konkurrencedygtige fragtfirma til dig

Vores store netværk og stærke relationer gør, at vi finder det bedst egnede fragtfirma til dig både i Danmark og i udlandet. Selv for varer der er usædvanlige og af særlig karakter, kan vi skaffe dig et tilbud og en løsning, der tilgodeser dine behov.

Vi sørger for al papirarbejdet omkring import

Vores eksperter er altid opdateret og velbevandret i de forskellige landes toldregler og importlovgivning. Derfor skal du ikke bekymre dig om det tunge papirarbejde i forbindelse med køb eller salg udenfor Danmark.

Trygt og nemt med vores dækningsmuligheder

Vi får ikke kun din pakke sikkert og hurtigt frem, men vi sørger også for at den er økonomisk dækket og forsikret under transporten. Vælg imellem en række af vores løsninger, der alle har en højere standard end gængse dækningsmuligheder ved fragt.

Professionelle emballageløsninger sikrer en tryg rejse

Vores specialister i dit lokale MBE-center pakker forsvarligt og professionelt dine varer, inden de sendes videre. Er der behov for afhentning af varer mm., sørger vores globale netværk for, at der altid er en specialist i nærheden til at modtage og pakke din forsendelse forsvarligt og med størst mulig sikkerhed for den videre rejse.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Tag en snak med os allerede i dag og lad os finde den bedste løsning til dit seneste auktionseventyr. Hvad enten du selv er den glade køber eller sælger, kan vi sikre afhentning, levering og god service fra auktionshuse overalt i verden.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button