Her får du altid den bedste fragtløsning i Danmark

Få et uforpligtende tilbud

Slip for ressourcetunge arbejdsprocesser, når du sidder og sammenligner tilbud, prislister og fragtløsninger – Vi tager os af det, og sikrer dig hurtig og nem fragt overalt i Danmark.

Brug tiden på det, som skaber succes i din virksomhed og lad os overtage al logistisk omkring fragt og levering af dine varer i Danmark. Vores eksperter er erfarne og kompetente til at styre hele processen – uanset om der er tale om fragt fra fx England til Danmark, eller fra Esbjerg til Ebeltoft.

Selvom om det er en enkelt pakke, der skal sendes eller en løbende aftale, du har brug for, sørger vi for at finde den rette løsning. Vi arbejder med alt fra enkeltmandsvirksomheder til SMV’er, der outsourcer alle eller enkelte dele af deres logistikproces og fragtbehov til MBE.

Det betyder, at uanset om dit behov er stort eller lille, tager vi det ansvar, der lægges på vores skuldre alvorligt, og vi arbejder hårdt på at sikre dig den bedst mulige pris og håndtering af fragten. Det gælder både fra afhentning, håndtering, emballagekrav og levering af varerne.

Du får fordelen ved det mest optimale tilbud

Vi sammenligner og forhandler altid den bedst mulige pris og løsning til dig. Det kan vi, fordi vi har samarbejdet med både internationale og danske fragtfirmaer gennem mange år, og vi derigennem har opnået samarbejdsfordele til gavn for vores kunder.

Når tiden er afgørende for din succes

Skal det være nu og ikke i morgen? Vores netværk af fragt – og transportvirksomheder gør, at vi altid kan finde det rette firma til at få dine varer leveret med ekspresfart.

Overvåg dine varer fra afhentning til de er i transit

Du kan læne dig trygt tilbage med vores sporingsløsninger, der i realtid overvåger processen. Det betyder, at du kan være proaktiv på evt. udfordringer og sikre, at din forsendelse altid overholder dine krav om kundetilfredshed og din virksomheds produktivitet.

Overvåg dine varer fra afhentning til de er i transit

Hvis du har løbende behov for forsendelser og fragt fra alle dele af Danmark, kan du hos MBE oprette fleksible og løbende drifts – og faktureringsløsninger.

Du er sikret en skræddersyet og tilpasset løsning

Skal det hele sættes i system og i kalenderen? Selv hvis det drejer sig om afhentning fra hjemmeadressen eller fra virksomhedens kontor på fast basis, kan vi løse opgaven og har specialdesignede løsninger, der passer til dit behov.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Vi giver dig de værktøjer, du har brug for, underordnet om du har brug for fragt i Danmark eller til andre dele af verden. Forsendelsen bliver gjort enkel og nem gennem vores erfaring og samarbejdsnetværk, og vi håndterer alt fra enkeltpakker til større forsendelser af varer fra alle typer virksomheder.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button