Tilpassede fragtløsninger fra Danmark til Europa

FĂĄ et uforpligtende tilbud

Når du har brug for enten fleksibel eller regelmæssig fragt og forsendelse fra Danmark til Europa, tilbyder MBE’s logistikspecialister skræddersyede løsninger gennem vores netværk af lokale og førende fragtfirmaer.

Derfor kan du være sikker på, at få det bedste tilbud til enhver destination i Europa, uanset om det er til et EU-land eller ej.

Vi kan sikre dig den mest rentable, hurtigste og mest skræddersyede forsendelsesløsning, fordi vi konstant vedligeholder vores globale kontakter med fx DHL, TNT/FedEx, UPS mfl., men også med lokale transportvirksomheder og dygtige cykelbude.
Derfor kan vi sammensætte en løsning til dig, som bringer flere spillere på banen, mens du slipper for besværet med at holde styr på logistikken. Vi tager over på opgaven, og sikrer at din leveringsfrist overholdes, at du får det mest omkostningseffektive tilbud og at sikkerheden er i top.

Har du brug for en fleksibel løsning, eller kræver din virksomhed at du regelmæssigt kan sende varer fra fx Danmark til England – eller andre lande, så kan du trygt lægge opgaven hos os.

Vi kan varetage alle logistik processer for dig, herunder ogsĂĄ professionel hĂĄndtering, emballage og pakning.

Ingen standardløsninger – vi vælger det fragtfirma, der passer til netop dit behov.

One Size doesn’t fit all! Vi tilpasser din forsendelse og levering gennem en række forskellige muligheder, der tilsammen udgør den perfekte løsning. Vi samarbejder med lokale og globale fragtfirmaer for at løse opgaven.

Du får den hurtigste fragtløsning.

Når uret tikker og tiden er afgørende, sørger vi for at du får den absolut hurtigste levering – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Slip for bøvlet med dokumentationer og told.

MBE’s logistikeksperter er altid opdateret på gældende lovgivning og toldregler og klar på at tage over på opgaven med alt papirarbejde i forbindelse med at sende og modtage varer inden – og udenfor EU.

Saml de mĂĄnedlige afrapporteringer og fakturering hos os.

Når du bruger MBE som dit faste fragtfirma, kan du samle de månedlige rapporteringer og fakturering hos os og slippe for at indhente nødvendig dokumentation flere steder.

Overvågning af din forsendelse – nem sporing.

Når du har varer i transit, har vi gjort det nemt for dig at følge og spore din fragt med det sporingsnummer, du får udleveret af vores samarbejdspartnere.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Du kan til enhver tid sende en enkelt pakke eller brev eller oprette faste leveringer fra Danmark til Europa med MBE. Tag fat i en af vores eksperter her eller ring til os. Du har ogsĂĄ altid mulighed for at tage fat i dit lokale MBE Business center.

FĂĄ et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?