Danmarks alt-i-en løsning til fragt af paller

Få et uforpligtende tilbud

Når du skal sende hele paller af varer til udlandet eller til levering i Danmark, kan du med stor fordel benytte dig af MBE Danmarks fragt – og forsendelsesløsning. Vi sender alle typer af varer for dig.
Der er nemlig en grund til, at vores kunder benytter vores services. Det skyldes blandt andet, at vi kan løse opgaven helt fra indsamling af dine varer på fx fabrikken eller lageret og sørge for sikker og stabil fragt hele vejen igennem transitten og til leveringsadressen.

Dine paller med varer er under hele processen i hænderne på vores professionelle fragt – og logistikpersonale, og deres viden og ekspertise sikrer, at hele processen glider nemt og uden bekymringer for dig. Derudover kan du læne dig roligt tilbage og vide, at alt foregår indenfor aftalen om fx leveringstidspunktet og altid til det aftalte budget.

Vores rapporteringsproces er veldokumenteret for de kunder, vi allerede servicerer, ligesom den vil være for dig, når du benytter vores fragt – og forsendelsesløsning af paller.
Derudover tilbyder vi dig månedlige fakturering, en detaljeret aktivitetsoversigt, samt en lang række andre muligheder, der gør, at du altid er opdateret på, hvor i transitten dine varer befinder sig.

Du kan få afhentet dine paller ved dørtrinnet eller på lageret og få det fragtet hele vejen med al nødvendig dokumentation til destinationen. MBE Danmark tilbyder en komplet alt-i-en løsning.

Pakning af paller

Vi tilbyder pakning af paller på den mest omkostningseffektive måde og gennem de mest sikre processer.

Vi tilbyder pakning af paller på den mest omkostningseffektive måde og gennem de mest sikre processer.

I stedet for at du selv gør det, kan du overlade ansvaret med at sammenligne og skræddersy den mest effektive fragt – og forsendelsesløsning til MBE Danmark. Vi benytter os af globale og professionelle transportvirksomheder som fx SCS UPS, TNT, BWS blot for at nævne nogle få.

Opsæt sporingsmuligheder og notifikationer om levering.

Vores sporingsværktøj sikrer dig, at du altid ved, hvor dine varer er, og hvor langt de er i transitten.

Benyt vores løsning til enhver forsendelse til alle dele af verden.

Benyt vores løsning til enhver forsendelse til alle dele af verden.

Har du brug for ekspreslevering?

Intet problem. Når tid er afgørende, og det hele skal gå stærkt og måske stærkere end normalt, så kan vi finde den mest pålidelige og effektive fragt – og forsendelsesløsning til dig gennem vores globale netværk.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Tag en snak med os om dit behov for at fragte paller. Du kan altid komme i kontakt med os, enten via denne hjemmeside, ved at ringe til os eller besøge os på vores MBE Center på Østerbro.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button