Altid korrekt emballage til at beskytte din fragt bedst muligt

Få et uforpligtende tilbud

Alle dine varer er guld værd for dig. Derfor skal du behandle dem sådan og kun lade et professionelt og kompetent personale tage sig af emballage og forpakning af din fragt og forsendelse. Når du bruger vores pakkeservice, er du netop garanteret det. Vi ved, at uanset hvad du skal sende videre, skal det behandles med størst mulig omhu og ende sikkert på destinationsadressen.

Vi benytter os kun af de bedste og mest innovative emballagemuligheder, og det er takket være vores materialer og ekspertise, at vi er i stand til at beskytte enhver vare, genstand eller objekt. Dyr vin, værdifulde kunstskatte, eksklusive instrumenter eller antikviteter – vi har udstyr, emballage og professionelle medarbejdere til at klare alle opgaver.

Du sparer tid, ressourcer og bekymringer, og vi garanterer dig en professionel behandling, håndtering og fragt af dine varer – over alt i verden.

Vi gør brug af de nyeste og mest sikre emballagemuligheder.

Fra robuste kasser til tape og boblefolie, til paller, trækasser eller andet materiale – vi kan levere det hele. Forsikringskrav bliver overholdt, og dine varer er beskyttet fra de er i vores hænder og frem til destinationen.

Stol på, at vi altid tilpasser emballagen til varen.

Der er ingen standardløsning. Vi ser altid på varen, du ønsker fragtet videre og tager derefter stilling til den rette emballage. Fortæl os blot om dit behov, og vi finder den rette løsning.

Send alle former for genstande og varer.

Alt fra værdifulde antikviteter, instrumenter, keramik, kunst eller vin – vi kan levere varen for dig. Dine varer er i kyndige og professionelle hænder og omhyggeligt varetaget hele vejen fra A til B.

Altid det bedste og mest rentable tilbud til dig.

Du betaler ikke for luft hos MBE Danmark. Både i overført betydning, men også rent praktisk i selve den måde, vi pakker dine varer på. For volumen betyder noget!
Dine varer er beskyttet, retningslinjer for forsikring og forsendelse er overholdt og samtidig betaler du kun for det, du har brug for. Lad os pakke dine varer for dig – og slip selv for at bøvle med forsikringer mm.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Tag en snak med os om dine muligheder, eller send os en e-mail og modtag hurtigt derefter et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button