Sikker fragt af værdifulde genstande og antikviteter

Få et uforpligtende tilbud

Fragt af værdifulde smykker med forsikring

Dine dyrebare skatte er i sikre hænder gennem vores fragt – og forsendelsesprogram med værdifulde genstande, som ankommer sikkert og korrekt til destinationen.
Vi sender, fuldt forsikret, dine værdifulde smykker og dine værdigenstande sikkert frem, og de når altid slutadressen inden for tidsrammen på den bedst tænkelige måde.

Er du forhandler, producent eller privatperson og har et behov for at sende varer og genstande af høj værdi? Sikkerhed og levering er nøglen til at opnå succes.

Vores forsendelses – og fragtløsninger på dette område bruges primært til:

  • Billetter, værdipapirer og ID-dokumenter, der er underlagt et højere ansvar og Express Shipping Service.
  • Antikviteter og kunstværker op til en værdi på 30.000 Euro

Mail Boxes ETC. sikrer dig en sikker transit og fragt af dine værdigenstande.

Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til dine specifikke behov og tager højde for specielle ønsker og krav til transporten.
Følgende faktorer tages i betragtning:

  • Værdien af varen/forsendelsen
  • Indholdet
  • Grad af skrøbelighed af varen/forsendelsen

Din personlige kontakt hos MBE Danmark tager sig af din fragt og forsendelse og sikrer at dine varer ankommer sikkert og til tiden.

Det er en afgørende faktor, at den rigtige emballage benyttes – det udgør hele forskellen mellem et intakt produkt og en fatal revne eller fejl på leveringen.

De mennesker, der håndterer fragt ude i verden, er aldrig ligeglade, men de har tusindevis af pakker på båndet hver dag, og varen går måske igennem både fly, tog og lastbil – og skal kunne klare det hele. Derfor er professionel indpakning og emballagebrug absolut nødvendig. Det sørger vi for uanset, hvilken type vare, genstand eller produkt, du skal sende.

Papkasser

Afhængigt af, hvilken værdi din fragt og genstand har, har du brug for enten flere eller færre kasser.

Bobleplast

Det er vigtigt at beskytte sarte og skrøbelige genstande rigtig godt. Vi benytter os af bobleplast i større eller mindre grad for at beskytte mest muligt.

Støddæmpende materialer og emballageløsninger

For at fylde tomrummet i kasserne benytter vi os af jordnødder, isoporchips, polystyrenplader, skumfolie eller krøllet papir. Disse materialer er nødvendige for at begrænse varen eller genstanden i at bevæge sig rundt i emballagen. I så vid udstrækning som mulig benytter vi også miljøvenligt emballage.

Tape

For at forsegle indpakningen sørger vi for at bruge en korrekt mængde af tape og dermed undgå at emballagen bliver brudt under transporten.

Efter vi har vurderet behovet for forsendelsen, går vi i gang med at pakke din fragt.

Indpakning i bobleplast

Hvis dine varer allerede er sikret med bobleplast, er det unødvendigt at bruge mere. Vi sørger for at bruge den korrekte mængde til netop din vare.

Klargøring af forsendelsen

Vi sikrer at den indvendige støddæmpning er sikker og korrekt udført.

Placering af varen eller genstanden i kasse

Hvis der er flere genstande, der skal fragtes i samme kasse, sørger vi for at støddæmpe med forskellige materialer, og evt. tomrum udfyldes.

Forsegling

Når ingen genstande kan bevæge sig, og det nødvendige støddæmpende materiale er brugt, forsegles kassen med tape og mærkes ”skrøbelig/fragile” om nødvendigt.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Tag en snak med en af vores specialister hos MBE Danmark. Du kan sende en enkelt genstand, eller oprette en regelmæssig aftale, hvis du har behov. Kontakt os igennem hjemmesiden eller besøg dit lokale MBE Business Center.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button