Nu er det let at fragte og sende varer fra Danmark til hele verden

Få et uforpligtende tilbud

Gør det til en stress – og bekymringsfri oplevelse at sende varer fra Danmark til hele verden. MBE giver dig en enkelt måde at gennemskue alle tilbud på fragt – og egnede transportvirksomheder i både Danmark og udlandet.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle os, hvad du har behov for, hvad du skal fragte ud i verden og hvortil. Vi finder altid den bedste fragt – og transportvirksomhed til dig, den bedste forsikring og sørger for de nødvendige toldpapirer og dokumenter – uden unødvendige forsinkelser.

MBE Danmark sørger for alt. Det er grunden til, at så mange virksomheder på verdensplan outsourcer fragt, – logistik og forsendelsesprocessen til MBE. Det er også grunden til, at vi har været førstevalget for mange mennesker, der også uden virksomhed har benyttet vores fragt – og transportløsning i over 30 år.

Den mest enkle måde at vælge mellem internationale fragtfirmaer

Lad vores fragt – og transporteksperter stå for hele processen og det hårde arbejde med at sammenligne og vurdere den bedste transport – og fragtmulighed.

Alle varer og pakker kommer sikkert frem.

Hvis du vil være sikker på, at alle dine varer kommer sikkert frem, er det nødvendigt med professionel emballage. Vi sørger for den korrekte indpakning af dine værdigenstande, varer og forsendelser.

Skal vi sende en enkelt pakke eller gentage successen?

Hos MBE Danmark kan du gøre et enkelt stop hos os eller indgå et længerevarende samarbejde. Alle bliver behandlet lige og på samme vis. Du kan fx få månedlige faktureringer, aktivitetsrapport og meget mere, hvis du har brug for vores service over længere tid. Over hele verden benytter små og store virksomheder samt privatpersoner MBE som deres fragt – og transportpartner.

Fragt til hele verden.

Om du skal fragte gods, varer eller andet til Asien, Mellemamerika, Nord – og Sydamerika, Afrika eller Indien kan vi klare det med lethed. Vi dækker alle destinationer over hele verden.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy det bedste tilbud til dig, så du kan få sendt dine varer og fragt ud i verden. Tal med en af vores eksperter allerede i dag – uanset om det er en enkelt forsendelse, flere over længere tid eller et fast samarbejde, du er har brug for. Ring til os, kontakt os via denne hjemmeside eller besøg os på dit lokale MBE Business Center.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?