Få en virtuel adresse i Danmark, hvor du kun betaler for det, du har brug for.

Bliv kunde

Når du registrerer din virksomhed med en virtuel adresse hos MBE Danmark, får du fx: En fysisk postkasse, videresendelse af post og pakker og scanning af breve mm. Du får en gadeadresse – i det hele taget en fleksibel løsning til din virtuelle adresse.

Har du brug for en sikker løsning til modtagelse af post, når du ikke selv kan tage imod det? Eller har du brug for virtuelle kontortjenester, hvor vi tilbyder en lang række forskellige services til modtagelse og håndtering af din post – ovenikøbet fra en anerkendt adresse i Købehavn? MBE Danmark vil med glæde opsætte det hele for dig.

Få fordelene fra en rigtig gadeadresse

En fysisk postadresse vil give dine kunder den tryghed og troværdighed, som en privatadresse eller postboks ikke ville kunne tilbyde.

Videresendelse af post på den nemmeste måde

Du behøver ikke være til stede for at modtage post eller komme ofte forbi. Vores abonnementsløsninger inkluderer videresendelse af enhver post til adresse efter eget valg. Vi kan tilbyde at scanne alle breve, så du aldrig går glip af vigtige informationer og meget, meget mere.
*Gebyrer kan forekomme

Du skal ikke bekymre dig om privatlivets fred eller sikkerhed.

Alle vores virtuelle adresseservice er placeret i højsikret faciliteter, og der bliver ikke tilgået din post, medmindre du har accepteret handlingen.

Hold dig opdateret mens du er på farten – overalt i verden.

Med vores online platform og digitale styringssystemer kan du tilgå din post overalt. Du kan tilgå vores service fra både en computer og andre mobile enheder via vores app.

Find den rette løsning for en virtuel adresse allerede i dag. Vi har et bredt tilbud af service – og abonnementsløsninger, der passer til dig som privatperson eller som virksomhed. Du tilmelder dig online og fakturering og betaling sker også online. Din virtuelle adresse kan konfigureres inden for 24 timer.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Bevar din høje troværdighed med en virtuel adresse i Danmark.

Mange virksomhedsejere, der arbejder hjemmefra, bruger vores virtuelle adresseløsninger for at adskille privatlivet fra arbejdslivet. Post til virksomheden sendes til en rigtig gadeadresse i vores MBE Business Center. Samme post sendes bekvemt og nemt videre til hjemmekontoret, når der er behov for det.
Din virtuelle adresse er placeret midt i København på en kendt adresse, hvilket øger dit omdømme og højner din troværdighed som virksomhedsejer. En postboks eller hjemmeadresse kan ikke levere den samme grad af troværdighed, som du har brug for som seriøs virksomhedsejer.

Allerede i dag kan du vælge det abonnement, du har brug for og komme hurtigt i gang. Vi tilbyder forskellige løsninger og abonnementer, så du altid kan finde det, der passer til din virksomhed. Du tilmelder dig online, ligesom fakturering også foregå digitalt. Din virtuelle adresse kan figureres inden for 24 timer.

Bliv kunde

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Call Now Button