Print

Tryksager, print og kopi

MBE Denmark leverer kreative, fleksible og skræddersyede løsninger indenfor tryksager og kopi, der matcher dit budget, dintidsramme og dine kvalitetskrav.

I samspil mellem vores eget interne produktionsteam og vores eksterne specialister finder vi altid den optimale løsning på din virksomheds behov.

Tryksager og kopi dækker over alt fra personligt brevpapir og kuverter, visitkort, kort, flyers, prislister, foldere, brochurer, manualer, kataloger, mapper, magasiner og plakater. Kun fantasien sætter grænser.

 

Det betyder utroligt meget for din virksomhed, at dine kunder oplever en sammenhæng mellem alle dele af din markedsføring, både din online og offline markedsføring. Dette inkluderer naturligvis din virksomheds tryksager. Det giver dine kunder en umiddelbar tillid til at din virksomhed er professionel og at det resultat du leverer, har et højt niveau.

Overlad trygt dine tryksager og kopi-opgaver til os – så du kan gøre det du er bedst til i din virksomhed. Vi står for alt, lige fra grafisk design og valg af materiale, til timing og tryk af det endelige produkt.

Herunder kan du læse mere om hvad MBE Denmark kan hjælpe dig med i forhold til dine behov for tryksager og kopi. Har du en særlig forespørgsel eller et konkret behov der ligger lidt uden for hvad der er bekrevet her, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter i skræddersyede løsninger.

Offset tryksager og kopi

Offset tryksager og kopi bruges normal til større opgaver, hvor der skal trykkes i store mængder og i høj kvalitet.

MBE Denmark kan styre hele processen – fra vurdering af bedst egnede metode, optimal mængde, valg af papir og finish, timing og levering. Hvad enten du ønsker dit helt personligt brevpapir, kuverter med virksomhedens navn på, foldere, brochurer, kataloger, mapper, magasiner osv., så er MBE Denmark dit oplagte valg af partner.

 

Digitale tryksager og kopi

Vores digitale løsning af tryksager og kopi kombinerer høj udskriftskvalitet, med muligheden for ikke nødvendigvis at trykke i meget store mængder. Alt dette til en overkommelig pris. Digitale tryksager og kopi er den ideelle løsning til hurtige udsendelser, hvor fleksibilitet, ekspertise og erfaring er en nødvendighed for at skabe den perfekte balance mellem produkt, pris og timing.

Blandt vores mest populære digitale tryksager og kopi-produkter finder du bl.a. visitkort, flyers, plakater, kort, prislister og manualer.

 

Tryksager og kopi i stort format

Vil du for alvor blive lagt mærke til, så tænk stort! MBE Denmark hjælper dig med alt fra idé til gennemførelse – uanset om der er tale om store eller små mængder. Vi rådgiver dig også gerne omkring fil- og grafikoprettelsen, så dine store udskrifter forbliver skarpe og kraftfulde.

Takket være moderne trykteknologi er vi i stand til at udskrive en bred vifte af store formater, som passer til enhver form for kommunikation. Den brede vifte af produkter indbefatter f.eks. plakater, vinduesfolie, klistermærker, roll-ups, bannere osv.

 

Direct mails

Ønsker du at nå dine kunder med små eller store mængder af direkte post? Så hjælper vi dig også gerne med det. Vi sørger for hele processen – vi udskriver, pakker breve, indlægger reklamemateriale, frankerer og sender det. Alt vi har brug for er en adresseliste – så står vi for resten.