Historien om MBE

I 1980 startede MBE Boxes Etc. op med et enkelt kontor i San Diego. Siden er hele verden blevet vores arbejdsplads, og med 2500 kontorer i over 40 lande hjælper vi små – og mellemstore virksomheder og enkeltpersoner med at fragte deres dyrebare gods, breve og pakker i alle størrelser over hele verden.

Da Graziano Fiorelli overtog licensen til MBE i Italien i 1993 kom den helt store forandring for MBE. Siden er det blevet til mere end 500 lokationer i støvlelandet og succesen blev udvidet, da Fiorelli fik licensen og franchiset til Spanien, Tyskland og Østrig.

16 år senere er MBE Worldwide et 100 % ejet datterselskab af MBE, som drives af familien, Fiorelli. De erhvervede sig retten til MBE-navnet og hele verden, og nu er det kun USA og Canada, som er registreret under MBE US.
Alle varemærker og MBE-koncepter samt franchisepartnerskaber uden for Nordamerika er i dag en del af MBE Worldwide.

1993-2000

Efter købet af MBE Italy franchise udvider Graziano Fiorelli familien netværket til over 300 centre og kontorer. De er nu til stede i mere end 80 % af Italien og sikrer MBE Italy titlen som den mest succesrige MBE-franchise.

2000-2005

I løbet af disse fem år får Fiorelli erhvervet franchiselicenser i Spanien, Tyskland og Østrig. De fire lande huser nu mere end 600 MBE-centre og kontorer og bliver en del af de nye MBE Worldwide netværk.

2005-2010

MBE Worldwide opkøber det eksisterende MBE franchise netværk uden for Nordamerika, og kombinationen med den større ekspansion ender med, at MBE nu er til stede med over 1400 centre og kontorer i mere end 40 lande.
Den samlede omsætning estimeres til omkring 330 mio. Euro.

2010-2015

Disse år markerer de 20 år for MBE Italien. MBE Worldwides portefølje og tjenester omfatter foruden fragt og forsendelse også grafisk produktion, print, e-handel, salg af MBE print og blækpatroner samt en række andre kontorartikler og fotografiske produkter.

2016

Endnu 100 lokationer tilføres MBE Worldwide på de fire kontinenter. Den samlede omsætning estimeres nu til at være 400 mio. Euro.

2017

Foruden en række andre virksomheder opkøbes de amerikanske virksomheder PostNet og AlphaGraphics Inc. af MBE Worldwide.
MBE-netværket består nu af mere end 2500 kontorer og centre, der er spredt ud over 40 lande i verden.

2020

Der landes en aftale med Oaktree, og midler der er forvaltet af Oaktree Capital Mangement LP erhverves med op til 40 procents ejerskab af MBE Worldwide.

2021

Som et yderligere opkøb erhverves PACK & SENDT og Multicopy. Derigennem opnår MBE tilstedeværelse i Storbritannien og Irland.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?