MBE auktionslogistik – hammerslag på den bedste løsning

Få et uforpligtende tilbud

Køber eller sælger du varer på auktioner ude i verden, og har du brug for en logistikpartner til at fragte dine varer videre eller sikkert hjem? Med MBEs logistikløsninger til auktioner er du sikret, at dine hammerslag altid lander trygt, sikkert og hurtigt i hænderne på den heldige køber eller dig selv.

Alt fra antikviteter, kunst, samlerobjekter, motorkøretøjer – ja, der er ikke det, vi ikke kan få sikkert afhentet og leveret. Ovenikøbet til den mest omkostningseffektive pris og mest sikre løsning.
Med vores samarbejdsaftaler og internationale netværk af fragtfirmaer, sikrer vi dig det bedste tilbud på afhentning, pakning, transport og levering uanset, hvorfra og hvortil i verden du ønsker.

Vi vælger det mest konkurrencedygtige fragtfirma til dig

Vores store netværk og stærke relationer gør, at vi finder det bedst egnede fragtfirma til dig både i Danmark og i udlandet. Selv for varer der er usædvanlige og af særlig karakter, kan vi skaffe dig et tilbud og en løsning, der tilgodeser dine behov.

Vi sørger for al papirarbejdet omkring import

Vores eksperter er altid opdateret og velbevandret i de forskellige landes toldregler og importlovgivning. Derfor skal du ikke bekymre dig om det tunge papirarbejde i forbindelse med køb eller salg udenfor Danmark.

Trygt og nemt med vores dækningsmuligheder

Vi får ikke kun din pakke sikkert og hurtigt frem, men vi sørger også for at den er økonomisk dækket og forsikret under transporten. Vælg imellem en række af vores løsninger, der alle har en højere standard end gængse dækningsmuligheder ved fragt.

Professionelle emballageløsninger sikrer en tryg rejse

Vores specialister i dit lokale MBE-center pakker forsvarligt og professionelt dine varer, inden de sendes videre. Er der behov for afhentning af varer mm., sørger vores globale netværk for, at der altid er en specialist i nærheden til at modtage og pakke din forsendelse forsvarligt og med størst mulig sikkerhed for den videre rejse.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os allerede i dag og lad os finde den bedste løsning til dit seneste auktionseventyr. Hvad enten du selv er den glade køber eller sælger, kan vi sikre afhentning, levering og god service fra auktionshuse overalt i verden.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?