Vores kunder

Hos MBE Danmark er vi stolte over at kunne præsentere en lang række af vores kunder. Vores kunder tæller alt fra enkeltpersoner og små og store virksomheder.

Vores troværdighed værner vi vagtsomt om, og vi anser netop det, som den allerstørste værdi, vi giver vores kunder.

Selvom om du skal sende et enkelt brev, en hel palle med varer eller en yderst værdifuld genstand har vi løsningerne, materialet og ekspertisen til at løse opgaven. Det er derfor, at vi har mangeårige og loyale kunder, som bruger os hver gang, de har behov for vores pakke – og fragtservice.

Tak for din interesse i MBE Danmark. Klik her for at få et uforpligtende tilbud

Hvad siger vores kunder?

Succeshistorier

Kusiner design importerer high-end og limited-editions håndlavede tæpper, der er fremstillet af beduinkvinder fra Negev-ørkenen i Israel.

Logistics Solution

MBE Danmark tilbyder en komplet, skræddersyet logistik – og fragtløsning til Kusiner

Ved hjælp af vores løsninger bliver Kusiners varer leveret til kunderne på sikker og bedste vis. Nanna sparer tid og ressourcer på at oprette forsendelserne og administrere logistikken.

Vi pakker tæpperne for Kusiner, afhenter dem, hvis det er nødvendigt, vi opretter forsendelsen og opdaterer sporing og tracking.


Havre Studio er et københavnsk baseret studio, der omhyggeligt samler vintage fund fra Mexico City. Hver enkelt stykke beklædning eller accessoires er unikke og de tilrettes og skræddersyes på en måde, så levetiden forlænges for hvert enkel style.

Logistics Solution

MBE Danmark tilbyder en komplet skræddersyet logistik – og fragtløsning til HAVRE STUDIO

Mange af Havre Studios kunder bor udenfor EU. Normalt tager processen omkring oprettelsen af en forsendelse eller fragt op til 15 minutter.

Men hele processen med fragt og forsendelse til lande uden for EU tager meget længere tid pga. toldangivelser, som skal udfyldes og vedhæftes hver forsendelse. Forestil dig at du har 50 forsendelser foran dig – det vil tage lang tid.

Med MBE fragt– og forsendelsesløsninger kan du fokusere på at udvikle din forretning i stedet for at bruge tiden på forsendelserne. Sådan har Madeleine fra HAVRE STUDIO valgt at optimere sin virksomhed ved at lade MBE ETC. stå for fragt og forsendelser og toldangivelser.

Nogle af vores kunder

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?