Få en virtuel postadresse i Danmark, hvor du kun betaler for det, du har brug for

Bliv kunde

Få en virtuel postadresse

Når du registrerer din virksomhed med en virtuel adresse hos MBE Danmark, får du fx: En fysisk postkasse, mulighed for videresendelse af post og pakker samt scanning af breve mm. Altså en gadeadresse som en fleksibel løsning til din virtuelle adresse.

Har du brug for en sikker løsning til modtagelse af post, når du ikke selv kan tage imod? Eller har du brug for virtuelle kontortjenester, hvor vi tilbyder en lang række forskellige services til modtagelse og håndtering af din post – ovenikøbet fra en anerkendt adresse i Købehavn? MBE Danmark vil med glæde opsætte det hele for dig.

Få fordelene fra en rigtig gadeadresse

En fysisk postadresse vil give dine kunder den tryghed og troværdighed som en postboks ikke ville kunne tilbyde.

Håndtering af post

Du behøver ikke være til stede for at modtage post eller komme forbi ofte. Vores abonnementsløsninger inkluderer videresendelse af enhver post til adresse efter eget valg. Vi kan tilbyde at scanne* alle breve, så du aldrig går glip af vigtige informationer og meget, meget mere.

*Gebyrer kan forekomme

Du skal ikke bekymre dig om sikkerhed eller privatlivets fred

Alle vores virtuelle postadresser er placeret i højsikret faciliteter, og der bliver ikke tilgået din post, medmindre du har accepteret handlingen.

Hold dig opdateret mens du er på farten

Med vores online platform og digitale styringssystemer kan du tilgå din post overalt. Du kan tilgå vores service fra både en computer og andre mobile enheder via vores app.

Find den rette løsning for en virtuel postadresse allerede i dag. Vi har et bredt tilbud af service – og abonnementsløsninger, der passer til dig som privatperson eller som virksomhed. Du tilmelder dig online og fakturering og betaling sker også online. Din virtuelle adresse kan konfigureres inden for 24 timer.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Skab troværdighed med en virtuel postadresse i Danmark

Mange virksomhedsejere, der arbejder hjemmefra, bruger vores virtuelle adresseløsninger for at adskille privatlivet fra arbejdslivet. Post til virksomheden sendes til en sikker gadeadresse i vores MBE Business Center. Samme post sendes bekvemt og nemt videre til hjemmekontoret, når der er behov for det. Din virtuelle postadresse er placeret midt i København på en kendt adresse, hvilket øger dit omdømme og højner din troværdighed som virksomhedsejer. En postboks eller hjemmeadresse kan ikke levere den samme grad af troværdighed, som du har brug for som virksomhedsejer.

Allerede i dag kan du vælge det abonnement, du har brug for og komme hurtigt i gang. Vi tilbyder forskellige løsninger og abonnementer, så du altid kan finde det, der passer til din virksomhed. Du tilmelder dig online, ligesom fakturering også foregår digitalt. Din virtuelle postadresse kan figureres inden for 24 timer.

Bliv kunde

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?