Om det danske MBE Team

ET FRAGTFIRMA DU KAN STOLE PÅ!

Hos MBE Danmark lægger vi stor vægt på tillid og service. Er du træt af varer, der ikke kommer frem, kommer for sent eller langt værre, bliver væk, skal du ikke tøve med at kontakte MBE Danmark. Vi har eksisteret siden 1980, men er det nyeste og mest innovative fragtfirma i Danmark, og vi håndterer alt lige fra fragt til og fra hele verden, virtuelle postkasser og adresser, professionel emballage og professionel pakning. Du kan sende en enkelt pakke eller brev, hele paller eller lade os stå for hele den samlede fragtlogistik.

Hos os sætter vi en ære i at sikre, at dine varer kommer sikkert og stabilt frem til tiden. Du kan altid tage fat i din kontaktperson på dit lokale MBE Center, som er klar til at løse ethvert behov for professionel fragt og håndtering. Vi sikrer dig den mest optimale løsning både på pris, tid og sikkerhed og holder skarpt øje med, at din forsendelse når sikkert frem til destinationen.

Der findes ikke en perfekt verden, og nogle gange er der bump på vejen. Men med MBE kan du være tryg og sikker på, at vi finder en løsning – selv i de mest pressede og frustrerede øjeblikke.

Vi tager os gerne af varer og genstande af ekstrem høj værdi og/eller, hvis de skal ankomme på et bestemt tidspunkt på døgnet.

Vi kan tilbyde dig al form for emballage, hvad enten det er til vin, varer til kølekasser, smykker, instrumenter eller antikviteter. Vi bruger kun den mest innovative og mest professionelle emballage.
Al fra outsourcing af hele fragtlogistikken til en enkelt pakke kan vi klare; vi afhenter, leverer, tracker og har et skarpt blik på hele rejsen, hvilket gør os attraktive for webshop mm. Har du presserende tryksager, der skal frem, kan du også trygt kontakte os.

Kig forbi dit lokale MBE Center eller kontakt os allerede i dag – vi står klar til at hjælpe dig.

Sonja

Sonja har en lang erfaring fra store virksomheder som fx Microsoft, Epson og NNIT. Sonja er fra Tyskland, men har haft hele verden som sin arbejds – og uddannelsesplads. For at nævne nogle få stammer hendes udlandserfaring fra fx Italien, USA; England, Indien og en række andre lande andre lande i EU.
Efter 15 år i erhvervslivet gjorde Sonja alvor af den store drøm om at starte egen virksomhed, og i 2016 grundlagde hun WW Solutions med Antonio.

Sonja har en særlig evne til at skabe partnerskaber og finde nye innovative løsninger. Hendes fokus er at opbygge stærke partnerskaber og relationer for at give kunderne de bedste løsninger. Udover sin rolle som ejer har hun ansvaret for forretningsudvikling og vækst.

Antonio

Antonio er uddannet industriel ingeniør, og har både arbejdet i sit hjemland Chile, men også i USA. Derudover har Antonio studeret og rejst i Australien og Europa.
Antonio har hele vejen gennem sin karriere haft fokus på kvalitetssikring og optimering af processer og logistik, og har derigennem et stærkt blik for problemløsning og service af høj kvalitet.
Udover sin rolle som ejer har han ansvaret for den operationelle del af MBE Danmark.

Mission

MBE Danmark

Vores mission er at facilitere og skabe så strømlinede processer for entreprenører, virksomhedsejere og privatpersoner som overhovedet muligt. Gennem vores let tilgængelige distributionsnetværk og skræddersyede løsninger leverer MBE service af unik og innovativ kvalitet – både på processen, kundeservice og slutresultatet.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?