Få en erhvervs parkeringslicens København via en MBE virtuel firmaadresse.

Bliv kunde

Du har formentlig kæmpet for at finde en passende parkeringsplads til din firmabil på et tidspunkt, når du besøger Københavns Kommune. Selvom du finder en parkeringsplads, stiger parkeringspriserne hurtigt. Et bedre alternativ er at sikre dig parkering til all-round omkostningseffektive priser, uanset om det er til et par afslappede forretningsmøder hver måned eller en daglig pendling.

Er der nogle omkostningseffektive muligheder for hyppig parkering, som du kan bruge til at parkere din firmabil forskellige steder? Svaret er JA og det hele sker, når du får din parkeringslicens København knyttet til din virtuelle firmaadresse. MBEs virtuelle adresseplan giver din virksomhed mulighed for at vælge mellem Basic eller Plus-planerne. Med dette følger naturligvis muligheden for at finde en omkostningseffektiv parkeringsløsning til dine firmabiler i Københavns Kommune.

Hvad er en MBE virtuel firmasadresse?

En MBE virtuel firmaadresse løser mange udfordringer, som virksomheder står overfor med hensyn til omkostningsbesparelser og effektivitet. En af disse udfordringer er at registrere en virksomhedsadresse. Selvom det i Danmark er muligt at registrere sin bopælsadresse, som virksomhedsadresse, er der dog af forskellige årsager mange nystartede eller omsættelige virksomheder, der bevæger sig rundt i byen det meste af tiden og som ikke har behov for kontorplads til den daglige drift, der ikke ønsker at registrere deres virksomhed på den adresse, hvor de bor.

I denne type situationer er en MBE virtuel adresse et stort aktiv eller en hjælpende hånd til enhver virksomhed. Med denne virtuelle virksomhedsadresse får du ikke kun adgang til en meget mere overkommelig erhvervs parkeringslicens eller parkeringslicens til virkelig overkommelige priser pr. måned, du kan også drage fordel af muligheden for altid at have et sted, hvor du kan holde dine virksomhedsmøder, uden at skulle leje kontorlokaler, som du egentlig ikke har brug for.

MBE virtuel adresse er en type digital/virtuel adresseregistreringstjeneste, der tilbyder virksomheder en blanding af tjenester, såsom plads og/eller teknologi, digitale tjenester og postlagring uden omkostninger ved at eje eller lease et traditionelt kontor.

Få en virtual adresse til firma registrering og få en parkeringslicens København City.

Der er mange virksomhedstyper i København og i Danmark som helhed, der kræver en adresse til virksomhedsregistrering. Men hvis du ikke er en meget traditionel virksomhed, der ikke kræver en kontorplads og du ikke ønsker at bruge din bopælsadresse til virksomhedsregistrering, er der en løsning for dig. Du kan nu drage fordel af MBE Boxes Etc´s virtuelle adresse til virksomhedsregistrering.

At få denne adresse til et lavt månedligt gebyr betyder, at du vil overholde nationale regler for virksomhedsregistrering, samtidig med at du kan administrere dine virksomhedsadressebehov fra en sikker og pålidelig placering. Mail Boxes Etc´s virtuelle adresse giver dig mulighed for at modtage al officiel korrespondance der, afholde møder med de rette værktøjer og den rette teknologi lige ved hånden og udover dette kan du også benytte dig af parkeringslicens København fra helt ned til 277 DKK om måneden for at reducere dine faste omkostninger og strømline din virksomheds drift. I sidste ende giver denne service dig mulighed for at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives på en stadig mere konkurrencepræget markedsplads.

Selvom virksomheder i Danmark kan registrere deres hjemmeadresser som deres virksomhedsadresse, ønsker mange ikke at gøre det af private eller andre årsager. Det smarte alternativ er en virtuel adresse til virksomhedsregistrering for at sikre, at du driver forretning inden for lovens grænser, samtidig med at du blandt andet begrænser dine udgifter i forbindelse med parkeringsomkostninger, posthåndtering og kontorplads.

copenhagen-parking-map

Behold din eksisterende adresse, mens du burger MBEs virtuelle firmaadresse

Nogle virksomheder kan beholde deres eksisterende virksomhedsadresse, mens de bruger MBE virtuel adresse. Dette gøres ved blot at registrere din eksisterende adresse som P-enheden og flytte din virksomhedsadresse til den virtuelle MBE firmaadresse. Det er også lovligt at registrere flere parkeringssenheder for at udføre aktiviteter på forskellige adresser, mens du bevarer din folkeregisteradresse i København. Som sådan kan erhvervsparkeringslicensen hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål.

For eksempel kan du fortsætte med at registrere din oprindelige adresse som et lager eller en arbejdsstation, mens du lovligt registrerer din virksomhedsadresse i MBEs lokaliteter. Dette kunne også være en god mulighed for at udføre alle aktiviteter som normalt og samtidig udnytte muligheden for at parkere i Københavns betalingszoner til en meget lav pris.

Dette giver dig en fantastisk mulighed for at bruge mere tid og ressourcer på andre produktive aktiviteter for at hjælpe din virksomhed med at vokse. Registrering af din virtuelle adresse hos MBE åbner ikke kun døren til omkostningseffektive parkeringsløsninger, men også andre løsninger, der frigør dig for udgifterne til at eje eller leje en traditionel kontorplads.

Få en virtuel virksomhedsadresse + parkeringslicens København med MBE

Bliv kunde

Mail Boxes Etc. giver dig nu muligheden for at få en virtuel virksomhedsadresse, uanset om du lige er i gang med at starte din egen virksomhed eller om du allerede har en eksisterende virksomhed med en anden adresse til registrering. Dette er en fantastisk omkostningsbesparende løsning for næsten enhver virksomhedstype og er en mulighed, du ikke vil gå glip af.

Udover en virtuel virksomhedsadresse kan du også benytte dig af vores virtuelle kontor for virksomheder. Vi forstår, at møder er en nødvendig del af at drive forretning, men at kontorlejeomkostninger kan akkumulere ret hurtigt. Hvorfor betale mere, når du kan have letheden og bekvemmeligheden ved et virtuelt kontor i København, der imødekommer alle dine forretningskrav gennem de rigtige værktøjer, plads og teknologi, der netop fungerer for dig?

Og med vores virtuelle firmaadresse i København kan du naturligvis også spare store parkeringsudgifter med din parkeringslicens i Københavns Kommune. Uanset hvilken betalingszone dit erhvervskøretøj er parkeret i, kan du få fordele af omkostningsbesparelser, som er illustreret i tabellen nedenfor.

Pr. MånedPr. ÅrI alt pr. månedI alt pr. år
MBE Virtuel Mailbox Abonnement*DKK 150.00DKK 1,499.00
Parker med Erhvervslicens Parkering**DKK 277.00DKK 3,325.00DKK 427.00DKK 4,824.00
Parker med Erhvervslicens Parkering Plus**DKK 879.00DKK 10,545.00DKK 1,029.00DKK 12,044.00
Parkeringsudgifter
Ydre Østerbro (5hr / 5 dage om ugen) – Gul ZoneDKK 1,200.00DKK 14,400.00
Licenszone Vesterbro (VB) (5hr / 5 dage om ugen) – Grøn ZoneDKK 2,400.00DKK 28,800.00
Besparelse med MBE Virtuel Mailbox
MBE Virtuel Adresse + Erhvervslicens ParkeringDKK 773.00DKK 9,576.00
MBE Virtuel Adresse + Erhvervslicens Parkering PlusDKK 1,371.00DKK 16,756.00
** Både Erhvervslicens Parkering og Erhvervslicens Parkering Plus skal betales årligt. Det månedlige beløb for disse er blot til illustrationsformål.
* Et mailbox abonnement kan tegnes som enten månedligt eller årligt abonnementsmodul.
*** Alle gebyrer er eksklusiv moms.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Discuss what you need from your virtual address and virtual office services in Denmark today. Reach out to us online or by phone, or simply walk right through the doors of your local MBE Business Centre.

Bliv kunde
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?