Altid korrekt emballage til at beskytte din fragt bedst muligt

Få et uforpligtende tilbud

Alle dine varer er guld værd for dig. Derfor skal du behandle dem sådan og kun lade et professionelt og kompetent personale tage sig af emballage og forpakning af din fragt og forsendelse. Når du bruger vores pakkeservice, er du netop garanteret det. Vi ved, at uanset hvad du skal sende videre, skal det behandles med størst mulig omhu og ende sikkert på destinationsadressen.

Vi benytter os kun af de bedste og mest innovative emballagemuligheder, og det er takket være vores materialer og ekspertise, at vi er i stand til at beskytte enhver vare, genstand eller objekt. Dyr vin, værdifulde kunstskatte, eksklusive instrumenter eller antikviteter – vi har udstyr, emballage og professionelle medarbejdere til at klare alle opgaver.

Du sparer tid, ressourcer og bekymringer, og vi garanterer dig en professionel behandling, håndtering og fragt af dine varer – over alt i verden.

Vi gør brug af de nyeste og mest sikre emballagemuligheder.

Fra robuste kasser til tape og boblefolie, til paller, trækasser eller andet materiale – vi kan levere det hele. Forsikringskrav bliver overholdt, og dine varer er beskyttet fra de er i vores hænder og frem til destinationen.

Stol på, at vi altid tilpasser emballagen til varen.

Der er ingen standardløsning. Vi ser altid på varen, du ønsker fragtet videre og tager derefter stilling til den rette emballage. Fortæl os blot om dit behov, og vi finder den rette løsning.

Send alle former for genstande og varer.

Alt fra værdifulde antikviteter, instrumenter, keramik, kunst eller vin – vi kan levere varen for dig. Dine varer er i kyndige og professionelle hænder og omhyggeligt varetaget hele vejen fra A til B.

Altid det bedste og mest rentable tilbud til dig.

Du betaler ikke for luft hos MBE Danmark. Både i overført betydning, men også rent praktisk i selve den måde, vi pakker dine varer på. For volumen betyder noget!
Dine varer er beskyttet, retningslinjer for forsikring og forsendelse er overholdt og samtidig betaler du kun for det, du har brug for. Lad os pakke dine varer for dig – og slip selv for at bøvle med forsikringer mm.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os om dine muligheder, eller send os en e-mail og modtag hurtigt derefter et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?