Det har aldrig været nemmere at få fragtet vin

Med MBE Danmark kan du være sikker på, at dine værdifulde vine bliver håndteret med ekspertise og professionalisme, så de kommer sikkert frem til dine modtagere. Vi anvender specialdesignet og sikker emballage til hver enkelt vinforsendelse. Har du brug for hjælp med dokumenthåndtering, herunder toldafvikling i udlandet og i Danmark, er vi også eksperter på dette område.

MBE Danmark betjener en bred vifte af kunder, herunder grossister, detailhandlere, restaurantejere og sommelierer, både nationalt og globalt. Vi kan sende alt fra enkelte, ekstremt kostbare vine til mindre virksomhedsgaver – også direkte fra producenten til modtageren, uanset hvor i verden de befinder sig.

Uanset dine behov sikrer vi, at din vinpakning, sikkerhed og leveringstid lever op til de højeste standarder, samtidig med at vi respekterer dit budget. Vi tilbyder også lageropbevaring af din vin og håndtering af ordreafvikling direkte fra vores lager.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?

Du kan stole på vores specialister og samarbejdspartnere

Vores omfattende globale netværk af transport- og fragtvirksomheder sikrer, at vi altid finder den perfekte fragtløsning til dine behov.

Send både som privatperson eller virksomhed

Uanset hvad, vil du føle dig hjemme med vores løsninger og logistikmuligheder for fragt og levering af dine vine.

Skal dine vine sendes til virksomheder i USA?

Med vores specialiserede fragt- og forsendelsesløsninger fra Danmark sikrer vi, at alle skatter, told, lokale og regionale samt føderale love som f.eks. Food and Drug Administration (FDA) overholdes ved levering til en adresse i USA.

Send både enkelte flasker og containere til hele verden

Uanset om det er små eller store mængder, kan du stole på vores omfattende service til at levere dine varer overalt i verden sikkert og effektivt.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os om, hvad du har behov for indenfor fragt – og forsendelse af vin fra Danmark og til resten af verden. Tag fat i os her på hjemmesiden eller ring til os.

Få et uforpligtende tilbud