Det har aldrig været nemmere i Danmark at fragte vin til hele verden eller blot rundt om hjørnet

Få et uforpligtende tilbud

Med MBE Danmark, kan du være sikker på at de dyrebare dråber bliver håndteret med absolut størst professionalisme af vores eksperter. Vi kan tilmed opbevare vinen for dig på vores lager, trække bestillinger fra lageret og sørge for at vinen kommer godt og sikkert afsted til modtagere.

Derudover benytter vi specialdesignet og korrekt emballage til forsendelse af vin, og er der brug for at vi tager over på dokumenthåndteringen, fx af told i udlandet og ind i Danmark, kan vi også tage os af den del.

MBE Danmark benyttes af både grossister, detailhandlen, restaurantionsejere og sommelier på både nationalt og globalt plan. Vi kan sende alt fra enkelte, uhyre værdifulde vine, til virksomhedsgaver – også direkte fra producenterne til modtagere overalt i verden.

Uanset hvad du har brug for, og med respekt for dit budget, sørger vi for at krav og behov for emballage, sikkerhedsforanstaltninger, leveringstid mm. bliver overholdt.

Du kan stole på vores specialister og samarbejdspartnere.

Takket være vores stærke og globale netværk af transport – og fragtvirksomheder finder vi den bedst egnede fragtløsning til dig.

Send både som privatperson eller virksomhed.

Uanset hvad, vil du føle dig hjemme med vores løsninger og logistikmuligheder omkring fragt og levering af dine vine.

Skal dråberne sendes til virksomheder i USA?

MBEs specialiserede fragt – og forsendelsesløsninger fra Danmark sørger for at alle skatter, told, lokale – og regionale love og føderale love som fx Food and Drugs Administration (FDS) overholdes, når du sender til en leveringsadresse i USA.

Send både enkelte flasker og containere til hele verden.

Hele verden er dækket med vores services, uanset hvor meget eller hvor lidt, du skal have fragtet.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os om, hvad du har behov for indenfor fragt – og forsendelse af vin fra Danmark og til resten af verden. Tag fat i os her på hjemmesiden eller ring til os.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?