Få det bedste internationale eller danske fragtfirma til din virksomhed

Få et uforpligtende tilbud

Både folk og virksomheder af alle typer og størrelser skal pakke og sende pakker fra Danmark. Sandheden er, at du ikke blot har brug for en pålidelig partner, men også en professionel, da den rette forsendelsespartner vil sikre, at når du sender en pakke, er den pakket passende til rejsen og til dens endelige destination. Forsendelsespartneren vil også sikre, at pakken ankommer i top stand, samtidig med at du får ro ved at have forsikrede pakker, som du kan spore i realtid. Lad Mail Boxes Etc. være dit foretrukne fragtfirma i Danmark på grund af vores kvalitetsservice og den effektivitet og pålidelighed, hvormed vi betjener dine forsendelsesbehov.


Mange, der ikke har tidligere erfaring med fragt, undrer sig over, hvordan man sender en pakke fra Danmark. Processen kan gøres ekstremt nem og strømlinet, når du samarbejder med os. Vi tilbyder både fysisk og online forsendelseshjælp gennem vores internationale pakkeservice. Det betyder, at du har et valg. Du kan enten komme til et af vores udleveringssteder for at pakke og sende pakker fra Danmark, eller processen kan være helt online. Dette inkluderer at få de nødvendige proforma- og forsendelsesetiketter samt praktiske onlinebetalinger.

packing and shipping company in Denmark
packing and shipping company in Copenhagen

En troværdig og pålidelig Kurerservice Danmark

Hos Mail Boxes Etc. tilbyder vi også kurerservice Danmark, både til indenlandsk og international forsendelse. Vores troværdige og pålidelige partnerskaber med store globale forsendelsesfirmaer som DHL og UPS betyder en samlet set hurtigere, mere pålidelig og mere effektiv forsendelsesoplevelse. Dette er uanset om du er en privat eller individuel kunde eller en virksomhed, der har brug for at få håndteret sin logistik med den rigtige forsendelsestype til din produkttype.

Vores kurerservice Danmark er designet til genstande af enhver form, størrelse og volumen. Derudover håndterer vi bulkpakker og engangspakker. Men udover dette kan du også sende skrøbelige varer til udlandet. Vi vil udvise den største omhu i pakning, så dine produkter ankommer sikkert og i perfekt stand hver gang. Vores center for kurer København er placeret for din totale bekvemmelighed. Og fordi vi tilbyder pakkeservice udover fragt, betragtes vi som en pålidelig kurerservice i Danmark – en betroet partner af både private og erhvervskunder.

Vælg blandt de øverste rederier i København

Når du leder efter den rette fragtpartner, vil du kigge på forskellige rederier i København. Du skal dog vælge en partner, der balancerer vigtige faktorer ved international forsendelse, såsom omkostninger, forsikring, sporing, kundesupport og omdømme, blandt andet. Hos Mail Boxes Etc. forener vi harmonisk hver af disse faktorer og mere til en fremragende service, der sikrer, at din internationale forsendelse fra Danmark er en proces, der er så glat og problemfri som muligt.

Hos os kan du for eksempel begynde forsendelsesprocessen med professionel pakning, samtidig med at vi også sørger for de nødvendige forsendelsesetiketter, proformafakturaer og sikrer en smidigere toldproces – uanset destination. Dette kan resultere i hurtigere toldbehandlingstider samt at få din forsendelse hurtigere frem til sin modtager. I vores konkurrenceprægede verden er hurtigere forsendelse en afgørende faktor, som mange virksomheder og enkeltpersoner anser for at være vigtig i deres beslutning om, hvorvidt de vil købe hos dig igen.

Og når det kommer til pålideligheden af ​​dit valgte danske rederi, skal du også overveje afsenderens omdømme. Vi er stolte af vores rige og omfattende historie og erfaring inden for kurertjenester og forsendelse, der går tilbage til 1980’erne. Med flere lokationer over hele verden når vi nemt din pakkes forsendelsesdestination og som sådan gør dette os til et af de mest betroede og pålidelige rederier i København.

Har du allerede et bekræftet tilbud? Gå direkte til udfyldelse af informationer her

Skal du sende fragt fra fx Danmark til England, Europa eller fra hvilken som helst anden destination, kan vi klare det.

Du kan trygt lade vores eksperter pakke og sende dine varer – uanset hvor i verden de skal lande.
Vi samarbejder med de bedste og mest anerkendte internationale og danske fragtfirmaer fx DHL, UPS, Fedex og TNT.

Når vi kender dine ønsker og behov, sammenligner vi vores samarbejdspartners tilbud og sammensætter den bedste løsning for at få dine varer sikkert og hurtigt frem.

Derefter pakker vi dine varer for dig. Alle opgaver håndteres altid af vores professionelle folk. Vi sikrer al nødvendig og hårdfør emballage, som kan beskytte og håndtere alle typer varer og produkter.
Det er med denne kombination, at du er sikret det bedste tilbud, den mest sikre forsendelse og den mest leveringsdygtige fragt – hurtigt og sikkert i hele verden.

Det betyder, at du altid er sikret det bedste tilbud af enhver type forsendelse. Uanset om du søger et dansk fragtfirma eller en international forsendelse.

Ingen begrænsninger – send hvad som helst

Store eller små pakker. Tungt eller fjerlet? Enkelte dokumenter eller noget helt andet? Uanset, hvad dit behov er, kan vi løse opgaven og levere overalt i verden.

Vores erfaring er din fordel

MBE har eksisteret siden 1980, og vores mange års erfaring er din garanti for sikker levering og høj service.

Professionel håndtering af al slags klargøring

Du kan stole på, at vores pakke og emballagehåndtering er professionel og af høj kvalitet. Vores eksperter sørger for, at dine varer kommer sikkert og problemfrit frem til destinationen.

Mest værdi for pengene – altid det mest rentable tilbud

Overlad fragtforhandling og prissammenligning til os. På tværs af fragtfirmaer i Danmark og resten af verden finder vi det mest konkurrencedygtige tilbud til dig.

Indenrigs – eller internationale forsendelser let og enkelt

Det har aldrig været nemmere at sende og få leveret dine varer til og fra Danmark. Med MBE i ryggen er alt, hvad du skal gøre at fortælle os hvorhen, du ønsker levering. Vi tager os af alt fra at hente varen, emballage, fragt og giver dig nem og overskuelig Track & Trace samt notifikationer fra start til slut.

Uanset budget, tidsramme, krav og behov for skræddersyede løsninger gør vi vores bedste for at imødekomme det hele.

Slip for at håndtere told

Slip for det ressourcetunge papirarbejde – vores specialister tager sig af alle toldkrav og dokumenthåndtering, så dine varer frit kan fragtes over grænserne.

Fragt til alle dele af verden

Europa, Afrika, Asien, USA? Der er ingen grænser, og tilmed sørger vi for at finde det bedst egnede fragtfirma til dit behov.

Vi skeler ikke til størrelsen

Ét dokument eller en hel palle? Der er nærmest ikke den størrelse eller form, som vi ikke kan håndtere – sikkert og nemt, hver gang.

Skal vi hente varen på din adresse?

Intet problem. Vores kurerer kommer gerne og henter dine varer, og har du brug for, at vi også pakker dine varer for dig, gør vi gerne det.

Forsikring

Uanset om du har brug for ekstra dækning af tab eller skade, kan vores MBE transportforsikring give dig den nødvendige tryghed. Vores forsikring er bredere og mere dækkende end generelle transportforsikringer. Specielt ved håndtering og fragt af kunst, smykker, elektronik eller andre følsomme genstande kan du drage stor fordel af dette.
MBE pakkeservice dækker de krav, der stilles til forsikring i øvrigt.

Få besked, når dine varer ankommer

Du har overblikket hele vejen igennem med vores Track & Trace sporingsværktøj, og du ved hele tiden, hvor langt din forsendelse er, og hvornår den ankommer. Modtageren får også automatiske notifikationer med status for leveringen.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag allerede nu en snak med os om, hvilket behov du har. Ring til os eller send os en email med dine ønsker og behov – vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Send os en e-mail

Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?