International forsendelse

Som et førende fragtfirma i Danmark, er du med Mail Boxes Etc. sikret årtiers erfaring, pålidelig service og kvalitetssikring af hvert enkelt trin i processen når du som privatperson eller virksomhed har brug for international forsendelse. Læs mere om international forsendelse til USA, Canada, Australien, Kina og resten af verden.

Hos Mail Boxes Etc. forstår vi fuldt ud, at alle erhvervs- og privatkunder har individuelle behov, der skal tages i betragtning ved forsendelser til udlandet. Vi er en pålidelig serviceudbyder der sikrer at enhver forsendelse ankommer problemfrit og til tiden. Vi hjælper dig med alle toldformaliteter og fortoldningsprocedurer, uanset størrelse, vægt eller volumen på din pakke, eller om du sender den til udlandet af personlige eller forretningsmæssige årsager.

Internationalt fragtfirma centralt i København

Med over 30 års erfaring med forsendelse, fragt og transport til alle dele af verden, er Mail Boxes Etc. et førende internationalt fragtfirma centralt i København.

Uanset om du har brug for en international fragtservice eller lokal kurerservice kan du være sikker på, at vores styrker ligger på både den lokale og internationale front. Med vores pålidelige kurertjenester er du sikret hurtig og effektiv lokal pakkelevering. Hvis du sender internationalt, kan vi hjælpe dig med den rigtige service til dine behov – uanset om det involverer hav-, luft- eller vejtransport.

Preparing international shipping from Denmark

Som et pålideligt dansk fragtfirma vælger mange privat- og erhvervskunder Mail Boxes Etc. til at varetage deres logistikprocesser. Vi sørger for at hjælpe dig med hvert trin i din forsendelsesproces, herunder håndtering af pakning, toldformularer og transport ved hjælp af vores pålidelige samarbejdspartnere UPS og DHL.

courier services in Denmark with DHL and UPS

Send pakker til USA

For mange virksomheder og privatpersoner er tid og sikkerhed altafgørende for valget af fragtfirma. Med Mail Boxes Etc. har du en pålidelig forsendelsespartner, som du altid kan henvende dig til, når du har brug for internationalt forsendelse til USA.

Vi kan også hjælpe med forsendelse af store eller skrøbelige forsendelser, som kræver en helt særlig form for pakning. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Send pakker internationalt

Gør det til en bekymringsfri oplevelse at sende pakker internationalt. Uanset om dine varer skal transporteres indenfor Europa, over Atlanten, USA, Canada eller Brasilien, vil vores kompetente team sikre en problemfri logistikproces. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle os, hvad du har behov for. Vi finder altid den bedste fragtløsning og transportvirksomhed til dig, den bedste forsikring og sørger for der er styr på de nødvendige toldpapirer og dokumenter.

Hos Mail Boxes Etc. sikrer vi vores kunder en nem og problemfri proces. Det er grunden til, at mange virksomheder på verdensplan outsourcer fragt, – logistik og forsendelsesprocessen til os. Det er også grunden til, at vi har været førstevalget for mange privat- og erhvervskunder i over 30 år.

Den mest enkle måde at vælge mellem internationale fragtfirmaer

Lad vores fragt – og transporteksperter stå for hele processen og det hårde arbejde med at sammenligne og vurdere den bedste transport – og fragtmulighed.

Alle varer og pakker kommer sikkert frem.

Hvis du vil være sikker på, at alle dine varer kommer sikkert frem, er det nødvendigt med professionel emballage. Vi sørger for den korrekte indpakning af dine værdigenstande, varer og forsendelser.

Skal vi sende en enkelt pakke eller gentage successen?

Hos MBE Danmark kan du gøre et enkelt stop hos os eller indgå et længerevarende samarbejde. Alle bliver behandlet lige og på samme vis. Du kan fx få månedlige faktureringer, aktivitetsrapport og meget mere, hvis du har brug for vores service over længere tid. Over hele verden benytter små og store virksomheder samt privatpersoner MBE som deres fragt – og transportpartner.

Fragt til hele verden.

Om du skal fragte gods, varer eller andet til Asien, Mellemamerika, Nord – og Sydamerika, Afrika eller Indien kan vi klare det med lethed. Vi dækker alle destinationer over hele verden.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy det bedste tilbud til dig, så du kan få sendt dine varer og fragt ud i verden. Tal med en af vores eksperter allerede i dag – uanset om det er en enkelt forsendelse, flere over længere tid eller et fast samarbejde, du er har brug for. Ring til os, kontakt os via denne hjemmeside eller besøg os på dit lokale MBE Business Center.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?