Professionel international forsendelse fra Danmark, som du altid kan regne med

Få et uforpligtende tilbud

International forsendelse fra Danmark til virksomheder og private kunder er nu nemt og bekvemt lige ved hånden – personligt eller online – med Mail Boxes Etc. Når det kommer til en international pakkeservice, du kan regne med, har du med MBE en fuldt ud pålidelig forsendelsespartner, som du kan stole på for professionalisme og en service af høj kvalitet.

Som et førende rederi i Danmark, med årtiers erfaring i vores navn, tilbyder vi en hurtig, effektiv og pålidelig service og vi er lynhurtige med kvalitetssikring på hvert trin i processen. Når du vil sende en pakke fra Danmark til Storbritannien, eller hvis du er interesseret i at sende pakker fra Danmark til USA, Canada, Australien, Kina og resten af ​​verden, så vælg Mail Boxes Etc. for at have ekstra ro i sindet.

Hos Mail Boxes Etc. forstår vi fuldt ud, at alle erhvervs- og private kunder har individuelle behov, der skal tages i betragtning ved hver pakkeforsendelse til udlandet. Vi er og vil fortsat være en pålidelig serviceudbyder for international forsendelse fra Danmark, der sikrer, at enhver forsendelse ankommer til den rigtige adresse, problemfrit og til tiden, hver gang. Vi hjælper dig med alle toldformaliteter og fortoldningsprocedurer, uanset størrelse, vægt eller volumen på din pakke, eller om du sender den til udlandet af personlige eller forretningsmæssige årsager.

Et førende internationalt rederi i København med stor erfaring

Med over 30 års erfaring med forsendelse, fragt og transport af produkter til alle verdenshjørner, er Mail Boxes Etc. et førende internationalt fragtfirma i København, der altid sætter dig i hjertet af alt, hvad vi gør.

Uanset om du har brug for en international fragtservice eller en kurer i København, kan du være sikker på, at vores styrker ligger på både den lokale og internationale front. Med vores erfarne og pålidelige Danmark kurertjenester kan du nyde hurtige, lette og effektive lokale pakkeleveringstjenester. Hvis du sender internationalt, kan vi hjælpe dig med den rigtige service til dine behov – uanset om det involverer hav-, luft- eller vejfragt og transport.

Preparing international shipping from Denmark

Som et pålideligt og betroet dansk rederi vælger mange privat- og erhvervskunder Mail Boxes Etc. i København til en professionel service af høj kvalitet. Vi sørger for at hjælpe dig med hvert trin i din forsendelsesproces, herunder håndtering af pakning, toldformularer og transport ved hjælp af vores pålidelige partnere – UPS og DHL.

Med vores årtier lange erfaring inden for international og lokal forsendelse og kurerservice, skal du vælge MBE som dit betroede internationale fragtfirma i København i dag.

Ekspert håndteret kurerservide i Danmark for din bekvemmelighed

courier services in Denmark with DHL and UPS

For mange virksomheder og privatpersoner er tiden altafgørende, når det kommer til at sende en pakke fra Danmark. Hurtighed og effektivitet er kriterier, som mange kunder ser efter i deres kurerservice i Danmark. Heldigvis har du med Mail Boxes Etc. nu en pålidelig forsendelses- og kurerpartner, som du altid kan henvende dig til, når du har brug for international eller lokal transport af pakker og dokumenter.

Som et førende dansk rederi kan vi hjælpe dig med sø-, luft- og vejfragt afhængigt af dine behov og krav. Vi kan også hjælpe med forsendelse af store eller skrøbelige varer. Vores venlige, hjælpsomme og erfarne team står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have samt yde al den hjælp, du måtte have brug for.

Når du har brug for en kurerservice i Danmark, så henvend dig til Mail Boxes Etc. for at sikre, at du altid høster frugterne af at bruge den rigtige partner til dine specialiserede og individuelle behov. Vi har årtiers erfaring med at hjælpe kunder med at nå deres forsendelsesmål på den mest mulige effektive måde. Vi gør dette med hjælp fra vores partnere DHL og UPS og er derfor i stand til at nå ud til endnu flere globale lokationer, end man overhovedet troede var muligt.

Nu er det let at fragte og sende varer fra Danmark til hele verden

Gør det til en stress – og bekymringsfri oplevelse at sende varer fra Danmark til hele verden. MBE giver dig en enkelt måde at gennemskue alle tilbud på fragt – og egnede transportvirksomheder i både Danmark og udlandet.

Uanset om du har varer, der skal transporteres inden for Europa, over Atlanten til USA eller endda til destinationer i Canada eller Brasilien, vil vores team sikre en problemfri logistikproces. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle os, hvad du har behov for, hvad du skal fragte ud i verden og hvortil. Vi finder altid den bedste fragt – og transportvirksomhed til dig, den bedste forsikring og sørger for de nødvendige toldpapirer og dokumenter – uden unødvendige forsinkelser.

MBE Danmark sørger for alt. Det er grunden til, at så mange virksomheder på verdensplan outsourcer fragt, – logistik og forsendelsesprocessen til MBE. Det er også grunden til, at vi har været førstevalget for mange mennesker, der også uden virksomhed har benyttet vores fragt – og transportløsning i over 30 år.

Den mest enkle måde at vælge mellem internationale fragtfirmaer

Lad vores fragt – og transporteksperter stå for hele processen og det hårde arbejde med at sammenligne og vurdere den bedste transport – og fragtmulighed.

Alle varer og pakker kommer sikkert frem.

Hvis du vil være sikker på, at alle dine varer kommer sikkert frem, er det nødvendigt med professionel emballage. Vi sørger for den korrekte indpakning af dine værdigenstande, varer og forsendelser.

Skal vi sende en enkelt pakke eller gentage successen?

Hos MBE Danmark kan du gøre et enkelt stop hos os eller indgå et længerevarende samarbejde. Alle bliver behandlet lige og på samme vis. Du kan fx få månedlige faktureringer, aktivitetsrapport og meget mere, hvis du har brug for vores service over længere tid. Over hele verden benytter små og store virksomheder samt privatpersoner MBE som deres fragt – og transportpartner.

Fragt til hele verden.

Om du skal fragte gods, varer eller andet til Asien, Mellemamerika, Nord – og Sydamerika, Afrika eller Indien kan vi klare det med lethed. Vi dækker alle destinationer over hele verden.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy det bedste tilbud til dig, så du kan få sendt dine varer og fragt ud i verden. Tal med en af vores eksperter allerede i dag – uanset om det er en enkelt forsendelse, flere over længere tid eller et fast samarbejde, du er har brug for. Ring til os, kontakt os via denne hjemmeside eller besøg os på dit lokale MBE Business Center.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?