Forsendelser, du kan stole på!

Mailboxes world map

Er du træt af forsendelser, der ankommer for sent – eller endnu værre: slet ikke ankommer – så tag fat i MBE Denmark: Den nyeste tilføjelse til det danske marked for forsendelser, shipping, pakning, print og kopi.

Vi tager os gerne af dine forsendelser og sikrer, at de ankommer til tiden. Din kontaktperson på die lokale MBE center vil altid være parat til at hjælpe dig med at finde den bedste forsendelsesløsning til præcist dine behov, og vil derefter følge din forsendelse indtil den er sikkert ankommet på destinationen. Verden er ikke perfekt, og nogle gange vil ting gå galt, selvom du har gjort alting rigtigt – her kan du stole på, at MBE altid vil finde de bedste løsninger i de frustrerende øjeblikke, så du selv kan slappe af.

Vi tager os gerne af værdi forsendelser, haste forsendelser og diverse former for forsendelser, de skal ankomme til en bestemt tid. Vi hjælper også gerne med alle former for pakning, fra vin pakning til kølebokse og mikrologistik: We opbevarer. Indsamler, pakker, sender og sporer, hvilket ikke mindst er interessant for dig, der ejer en webshop. Vi tilbyder også både eksklusiv print af vigtige papirer og haste print.

Kig forbi dit lokale MBE center og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Our team

Sonja about wide lo

Sonja 

Sonja er vant til at arbejde med store, multinationale virksomheder, og har selv arbejdet for bl.a. Microsoft, Epson og NNIT og haft hele verden som sin arbejdsplads. Hun har studeret og arbejdet i Italien, USA, England, Indien samt en række europæiske lande. Efter mere end 15 år som ansat, drømte hun om at starte sit eget op. I 2016 grundlagde hun WW Solutions sammen med Antonio. I dag bor hun i Hellerup, men tilbringer en stor del af sin tid med at besøge venner og familie i Tyskland og England.

Når Sonja ikke er at finde i MBE centret, er hun enten sammen med sine to 8-årige tvillingedrenge, ude og rejse eller måske nede i det lokale fitness center. Derudover er hun en aktiv fundraiser for en række forskellige velgørenhedsprojekter; her i Danmark for Make a Wish.

Antonio about us wide

Antonio

Antonio er uddannet som industriel ingeniør og har tidligere arbejdet i både hjemlandet Chile og i USA, hvor han spillede en central rolle i kvalitetssikring og optimering af produktionsprocesser og logistik. Derudover har hun studeret i Australien, samt rejst i det meste af Europa.

Udover at være partner i WW Solutions Aps, er Antonio en ivrig sportsudøver, som spiller både basketball og tennis, samt i mange år har dyrket den chilenske sport ”bodyboarding”. Hans danske kone har desuden introduceret han til vintersport og i sin fritid spiller han fodbold for Boldklubben Hellas.

Mission

Mail Boxes ETC (MBE) faciliterer aktiviteter for iværksættere, privatpersoner og virksomheder over hele verden gennem vores let tilgængelige distributionsnetværk og tilpassede tjenester og produkter, der altid leveres med med en fremragende og unik kunderservice.

Historien

MBE har vokset siden dets oprindelse. I alle vores 2.500 MBE centre, som er fordelt i 44 lande, vil du møde vores dygtige medarbejdere, der med udgangspunkt i MBEs forretningskoncept og egen erfaring og ekspertise løser ethvert behov vedr. forsendelser, fragt og tryksager for lokale virksomheder, såvel som for privatpersoner.

MBE blev stiftet i San Diego, California i 1980 og blev i 1993 introduceret i Italien af Graziano Fiorello, som hovedlicens-tager for MBE mærket. Siden åbningen af det første center i 1992 er det italienske MBE netværk vokset til over 500 centre. MBE Italien har efterfølgende erhvervet MBE Master License rettigheder til Spanien, Tyskland og Østrig.

I 2009 købte MBE Worldwide – et datterselskab ejet af den italienske Fiorelli familie – hele Mail Boxes Etc. forretningen af MBE US Inc., et datterselskab af UPS Inc., (dog eksklusive USA og Canada, som fortsat er under MBE US Inc.). Herunder købtes varemærker, forretningsformat og alle eksisterende Master Franchising kontrakter. Med overtagelsen blev MBE Worldwide den eneste ejer af Mail Boxes Etc. brand og franchisegiver for MBE franchise systemet.

MBE Italien udvider til 300 MBE centre og har tilstedeværelse i 80% af de italienske provinser. Dermed bliver det den største og mest succesrige internationale MBE Master Licensee.

Master Licensees for Spanien, Tyskland og Østrig føjes til porteføljen. Netværksudvidelsen steg til over 600 MBE centre i de fire europæiske lande.

MBE’s Worldwide’s erhvervelse af MBE franchise systemet understøtter udvidelsen af netværket til at omfatte ca. 1.370 MBE centre i over 30 lande. Samlet nettoomsætning overstiger 330 mio. euro.

MBE Italien fejrer 20 års jubilæum. MBE produkt- og serviceportefølje udvider via e-handelssalg af forsendelser, grafik og print, printertilbehør (patroner/toner under varemærket ”MBE Print”), fotografiske-  og kontorprodukter.

Mail Boxes Etc. vokser til mere end 1.600 centre, fordelt på fire kontinenter. Samlet omsætning runder 400 mio. euro.

MBE Worldwide har opkøbt to amerikanske virksomheder; PostNet International Franchise og AlphaGraphics Inc. Med disse to opkøb er MBE netværket vokset til omkring 2.500 service centre – 500 i USA og 2.000 i 43 lande verden over.