Forsendelser, du kan stole på!

Er du træt af forsendelser, der ankommer for sent – eller endnu værre: slet ikke ankommer – så tag fat i MBE Denmark: Den nyeste tilføjelse til det danske marked for forsendelser, shipping, pakning, print og kopi.

Vi tager os gerne af dine forsendelser og sikrer, at de ankommer til tiden. Din kontaktperson på die lokale MBE center vil altid være parat til at hjælpe dig med at finde den bedste forsendelsesløsning til præcist dine behov, og vil derefter følge din forsendelse indtil den er sikkert ankommet på destinationen. Verden er ikke perfekt, og nogle gange vil ting gå galt, selvom du har gjort alting rigtigt – her kan du stole på, at MBE altid vil finde de bedste løsninger i de frustrerende øjeblikke, så du selv kan slappe af.

Vi tager os gerne af værdi forsendelser, haste forsendelser og diverse former for forsendelser, de skal ankomme til en bestemt tid. Vi hjælper også gerne med alle former for pakning, fra vin pakning til kølebokse og mikrologistik: We opbevarer. Indsamler, pakker, sender og sporer, hvilket ikke mindst er interessant for dig, der ejer en webshop. Vi tilbyder også både eksklusiv print af vigtige papirer og haste print.

Kig forbi dit lokale MBE center og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Sonja Weiss
Sonja er vant til at arbejde med store, multinationale virksomheder, og har selv arbejdet for bl.a. Microsoft, Epson og NNIT og haft hele verden som sin arbejdsplads. Hun har studeret og arbejdet i Italien, USA, England, Indien samt en række europæiske lande. Efter mere end 15 år som ansat, drømte hun om at starte sit eget op. I 2016 grundlagde hun WW Solutions sammen med Antonio. I dag bor hun i Hellerup, men tilbringer en stor del af sin tid med at besøge venner og familie i Tyskland og England.

Når Sonja ikke er at finde i MBE centret, er hun enten sammen med sine to 8-årige tvillingedrenge, ude og rejse eller måske nede i det lokale fitness center. Derudover er hun en aktiv fundraiser for en række forskellige velgørenhedsprojekter; her i Danmark for Make a Wish.

Antonio Wandersleben
Antonio er uddannet som industriel ingeniør og har tidligere arbejdet i både hjemlandet Chile og i USA, hvor han spillede en central rolle i kvalitetssikring og optimering af produktionsprocesser og logistik. Derudover har hun studeret i Australien, samt rejst i det meste af Europa.

Udover at være partner i WW Solutions Aps, er Antonio en ivrig sportsudøver, som spiller både basketball og tennis, samt i mange år har dyrket den chilenske sport ”bodyboarding”. Hans danske kone har desuden introduceret han til vintersport og i sin fritid spiller han fodbold for Boldklubben Hellas.

 

Historien

MBE har vokset siden dets oprindelse. I alle vores 2.500 MBE centre, som er fordelt i 44 lande, vil du møde vores dygtige medarbejdere, der med udgangspunkt i MBEs forretningskoncept og egen erfaring og ekspertise løser ethvert behov vedr. forsendelser, fragt og tryksager for lokale virksomheder, såvel som for privatpersoner.

MBE blev stiftet i San Diego, California i 1980 og blev i 1993 introduceret i Italien af Graziano Fiorello, som hovedlicens-tager for MBE mærket. Siden åbningen af det første center i 1992 er det italienske MBE netværk vokset til over 500 centre. MBE Italien har efterfølgende erhvervet MBE Master License rettigheder til Spanien, Tyskland og Østrig.

I 2009 købte MBE Worldwide – et datterselskab ejet af den italienske Fiorelli familie – hele Mail Boxes Etc. forretningen af MBE US Inc., et datterselskab af UPS Inc., (dog eksklusive USA og Canada, som fortsat er under MBE US Inc.). Herunder købtes varemærker, forretningsformat og alle eksisterende Master Franchising kontrakter. Med overtagelsen blev MBE Worldwide den eneste ejer af Mail Boxes Etc. brand og franchisegiver for MBE franchise systemet.

1993-2000
MBE Italien udvider til 300 MBE centre og har tilstedeværelse i 80% af de italienske provinser. Dermed bliver det den største og mest succesrige internationale MBE Master Licensee.

2000-2005
Master Licensees for Spanien, Tyskland og Østrig føjes til porteføljen. Netværksudvidelsen steg til over 600 MBE centre i de fire europæiske lande.

2005-2010
MBE’s Worldwide’s erhvervelse af MBE franchise systemet understøtter udvidelsen af netværket til at omfatte ca. 1.370 MBE centre i over 30 lande. Samlet nettoomsætning overstiger 330 mio. euro.

2010-2015
MBE Italien fejrer 20 års jubilæum. MBE produkt- og serviceportefølje udvider via e-handelssalg af forsendelser, grafik og print, printertilbehør (patroner/toner under varemærket ”MBE Print”), fotografiske-  og kontorprodukter.

2016
Mail Boxes Etc. vokser til mere end 1.600 centre, fordelt på fire kontinenter. Samlet omsætning runder 400 mio. euro.

2017 

 

MBE Worldwide har opkøbt to amerikanske virksomheder; PostNet International Franchise og AlphaGraphics Inc. Med disse to opkøb er MBE netværket vokset til omkring 2.500 service centre – 500 i USA og 2.000 i 43 lande verden over.

services

MBE opererer indenfor erhvervtjenester af forskellige karakter, og kan tilbyde hjælp til  forsendelse, logistik og kommunikation, samt til postløsninger for virksomheder og private. Hovedvægten ligger dog på erhvervskunder – primært små og mellemstore virksomheder – som ønsker at forbedre produktiviteten ved at outsource en række funktioner til MBE, så virkosmheden selv kan koncentrere sig om sin kernekompetance.

Uanset om det er din egen tid eller din virksomheds tid, der er tale om, er det nødvendigt at optimere den i denne hektiske digitale verden, vi lever i. Prioritering af de rigtige opgaver kan gøre forskellen mellem toppræstation og middelmådighed. Ved at benytte sig af MBEs brede portefølje af tjenester og produkter, samt vores evne til at håndtere rutinemæssige opgaver, såvel som tilpassede løsninger, får vores kunder mulighed for at gøre netop dette.

Du kan stole på vores knowhow. Du kan være sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Du kan stole på, at vores MBE-folk kan gøre det tilsyneladende umuligt til noget muligt!

De vigtigste tjenester, der leveres via vores netværk er:

  • Forsendelse og emballering
  • Grafisk design og print
  • Detaillogistik
  • Posttjenester
  • Andre produkter og tjenester

 

Mission

Mail Boxes ETC (MBE) faciliterer aktiviteter for iværksættere, privatpersoner og virksomheder over hele verden gennem vores let tilgængelige distributionsnetværk og tilpassede tjenester og produkter, der altid leveres med med en fremragende og unik kunderservice.

 

Brand identitet

MBE’s brand identitet, som understøttes via lokale og nationale kampagner på internettet, de sociale medier, i print medier, outdoor og andre unikke events, understreger MBE’s styrke som en virksomhed med opfindsomhed, stor kompetence, fremragende kvalitet og en misundelsesværdig kundeloyalitet. Et brnad er aldrig stærkere end de mennesker, der står bag det. Vi bestræber os på at leve op til vores brand hver eneste dag. Måden vi modtager kunder på, måden vi lytter til kundens udfordringer, måden vi finder løsninger på, måden vi kommunikerer på, måde vi eksekverer på og måden vi afslutter og leverer en opgaver ligger dybt i MBEs iværksætter-sjæl. Vores brands succes afhænger af at vores medarbejdere er i stand til at levere … til alle kunder og til hver en tid.