SPEDITION, DU KAN STOLE PÅ!

Mailboxes world map

Er du træt af forsinkede leveringstider af forsendelser eller, endnu værre, pakker der forsvinder undervejs? Kontakt MBE Danmark!
Innovation på det danske marked for mikro logistik, postforsendelser, spedition, pakning, print og kopi.

Vi tager os gerne af dine forsendelser og sikrer, at de bliver leveret til tiden. Personalet på det lokale MBE center vil altid stå parat til at hjælpe dig med at finde den bedste forsendelsesløsning til præcis dine behov.

Vi sørger for, at pakkerne fragtes sikkert til destinationen og tilbyder også diverse former for emballage og indpakning, samt kontorartikler og papkasser.

Til dig, som ejer en webshop og vil sende varer uden besvær, kan vi skræddersy en løsning hvor pakke afhentning, ompakning og videresendelse indgår. Vi har et bredt udvalg af special emballage, blandt andet vin pap og kølebokse.

Udover det allerede nævnte, tilbyder vi flere forskellige printe og scanne opgaver.

Kig forbi dit lokale MBE center og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Our team

Sonja about wide lo

Sonja 

Sonja er vant til at arbejde med store, multinationale virksomheder. Hun har selv arbejdet for bl.a. Microsoft, Epson og NNIT og haft hele verden som sin arbejdsplads. Sonja har studeret og arbejdet i Italien, USA, England og Indien samt en række europæiske lande. Efter mere end 15 år som ansat, drømte hun om, at starte sin egen virksomhed. I 2016 grundlagde hun WW Solutions sammen med Antonio.

Sonja er en fremragende salgschef og er dygtig til at finde nye løsninger, partnerskaber, samt opbygge og pleje stærke kunderelationer. Udover at være virksomhedens ejer, er Sonja ansvarlig for forretningens udvikling og nye erhvervsaftaler.

Antonio about us wide

Antonio

Antonio er uddannet industriel ingeniør og har tidligere arbejdet i både hjemlandet Chile og i USA, hvor han spillede en central rolle i kvalitetssikring og optimering af produktionsprocesser og logistik. Derudover har han studeret i Australien, samt rejst rundt i det meste af Europa.

Antonios professionelle styrker er effektiv problemhåndtering og fokus på kvalitetssikret kundeservice. Udover at være firmaets ejer, er forretningens administration Antonios ansvarsområde.

Missionen

Gennem vores let tilgængelige distributionsnetværk, produkter og tilpassede tjenester, der altid ydes med en fremragende og unik kundeservice, gør Mail Boxes ETC (MBE) logistikarbejdet lettere for både iværksættere, privatpersoner og virksomheder over hele verden.

Historien

Mail Boxes Etc. blev grundlagt i 1980 i San Diego, Californien og er med sine 2500 butikker fordelt over 44 lande, blevet til et af markedets førende speditionsfirmaer.

Med udgangspunkt i MBEs´ forretningskonceptet, samt egen erfaring og ekspertise, løser vores dygtige medarbejdere, opgaverne vedr. forsendelser, spedition og tryksager for både lokale virksomheder og privatpersoner.

MBE Italien udvider til 300 MBE centre og har tilstedeværelse i 80% af de italienske provinser. Dermed bliver det den største og mest succesrige internationale MBE Master Licensee.

Master Licensees for Spanien, Tyskland og Østrig føjes til porteføljen. Netværksudvidelsen steg til over 600 MBE centre i de fire europæiske lande.

MBE’s Worldwide’s erhvervelse af MBE franchise systemet understøtter udvidelsen af netværket til at omfatte ca. 1.370 MBE centre i over 30 lande. Samlet nettoomsætning overstiger 330 mio. euro.

MBE Italien fejrer 20 års jubilæum. MBE produkt- og serviceportefølje udvider via e-handelssalg af forsendelser, grafik og print, printertilbehør (patroner/toner under varemærket ”MBE Print”), fotografiske-  og kontorprodukter.

Mail Boxes Etc. vokser til mere end 1.600 centre, fordelt på fire kontinenter. Samlet omsætning runder 400 mio. euro.

MBE Worldwide har opkøbt to amerikanske virksomheder; PostNet International Franchise og AlphaGraphics Inc. Med disse to opkøb er MBE netværket vokset til omkring 2.500 service centre – 500 i USA og 2.000 i 43 lande verden over.