Vi tilbyder den hurtigste og mest sikre vej til fragt i Danmark og resten af verden

Punktlig levering. Professionel emballage. Altid inden for dit budget.
Hos MBE Danmark er det vores fornemste opgave at udvikle, servicere og levere den mest stabile fragt – og forsendelsesløsning til dig.

Hvis du er træt af pakker, der ikke kommer frem til tiden eller bekymrer dig om, at varerne går i stykker under transporten, eller du bruger alt for lang tid på at sammenligne de mange fragt – og forsendelsesmuligheder, så leverer vi den ultimative løsning til dig.

Vores logistikeksperter finder altid den bedst egnede løsning, som opfylder alle dine behov. Vi kan håndtere alt fra en enkelt forsendelse til totalstyring af dit logistikbehov inden for fragt og forsendelser – hver måned, hele året og på alle tidspunkter.

Vi bruger kun de bedste materialer indenfor emballage – alt fra vin til violiner er sikret med vores ekspertise og emballagevalg, og det ankommer altid til destinationen, når du ønsker.

Derudover tilbyder vi en række andre tjenester og løsninger til den lille som den store virksomheds behov. Vi kan fx også tilbyde virtuelle adresser og postkasser.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Du kan kontakte os online eller ringe til os. Du er også altid velkommen til at besøge et af vores MBE-kontorer.

Send os en e-mail

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?