Her får du altid den bedste fragtløsning i Danmark

Få et uforpligtende tilbud

Slip for ressourcetunge arbejdsprocesser, når du sidder og sammenligner tilbud, prislister og fragtløsninger – Vi tager os af det, og sikrer dig hurtig og nem fragt overalt i Danmark.

Brug tiden på det, som skaber succes i din virksomhed og lad os overtage al logistisk omkring fragt og levering af dine varer i Danmark. Vores eksperter er erfarne og kompetente til at styre hele processen – uanset om der er tale om fragt fra fx England til Danmark, eller fra Esbjerg til Ebeltoft.

Selvom om det er en enkelt pakke, der skal sendes eller en løbende aftale, du har brug for, sørger vi for at finde den rette løsning. Vi arbejder med alt fra enkeltmandsvirksomheder til SMV’er, der outsourcer alle eller enkelte dele af deres logistikproces og fragtbehov til MBE.

Det betyder, at uanset om dit behov er stort eller lille, tager vi det ansvar, der lægges på vores skuldre alvorligt, og vi arbejder hårdt på at sikre dig den bedst mulige pris og håndtering af fragten. Det gælder både fra afhentning, håndtering, emballagekrav og levering af varerne.

Du får fordelen ved det mest optimale tilbud

Vi sammenligner og forhandler altid den bedst mulige pris og løsning til dig. Det kan vi, fordi vi har samarbejdet med både internationale og danske fragtfirmaer gennem mange år, og vi derigennem har opnået samarbejdsfordele til gavn for vores kunder.

Når tiden er afgørende for din succes

Skal det være nu og ikke i morgen? Vores netværk af fragt – og transportvirksomheder gør, at vi altid kan finde det rette firma til at få dine varer leveret med ekspresfart.

Overvåg dine varer fra afhentning til de er i transit

Du kan læne dig trygt tilbage med vores sporingsløsninger, der i realtid overvåger processen. Det betyder, at du kan være proaktiv på evt. udfordringer og sikre, at din forsendelse altid overholder dine krav om kundetilfredshed og din virksomheds produktivitet.

Overvåg dine varer fra afhentning til de er i transit

Hvis du har løbende behov for forsendelser og fragt fra alle dele af Danmark, kan du hos MBE oprette fleksible og løbende drifts – og faktureringsløsninger.

Du er sikret en skræddersyet og tilpasset løsning

Skal det hele sættes i system og i kalenderen? Selv hvis det drejer sig om afhentning fra hjemmeadressen eller fra virksomhedens kontor på fast basis, kan vi løse opgaven og har specialdesignede løsninger, der passer til dit behov.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Vi giver dig de værktøjer, du har brug for, underordnet om du har brug for fragt i Danmark eller til andre dele af verden. Forsendelsen bliver gjort enkel og nem gennem vores erfaring og samarbejdsnetværk, og vi håndterer alt fra enkeltpakker til større forsendelser af varer fra alle typer virksomheder.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?