Send pakke fra Danmark til Storbritannien or send til Europa med lethed og bekvemmelighed

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om det er til dine forretningsformål eller af personlige årsager, kan du nu nemt og bekvemt sende en pakke fra Danmark til Storbritannien. Det skyldes, at vi hos Mail Boxes Etc. er et af de mest pålidelige fragtfirmaer i Danmark. Med mange års erfaring i forsendelse kombineret med vores evne til at skabe en tilpasset, hurtig og professionel forsendelsesservice, behøver du ikke længere at bekymre dig eller tøve med forsendelse fra Danmark til Storbritannien efter Brexit.

Hos Mail Boxes Etc. har vi fuld forståelse for, når du har brug for at du fremskynde afsendelsen af ​​en pakke til udlandet, især når du vil sende en pakke fra Danmark til Storbritannien. Med vores betroede og pålidelige netværk af partnere og vores verdensomspændende kontortilstedeværelse kan vi tage din europæiske forsendelse til Storbritannien til den rigtige destination på det rigtige tidspunkt. Ved at tilbyde sporings- og forsikringstjenester såvel som professionel pakning kan du nu være sikker på, at din pakke bliver leveret til sin destination pålideligt og effektivt.

Det eneste du skal gøre er at tage kontakt eller besøge vores center i København. Vores venlige og pålidelige team er mere end glade for at hjælpe dig med både professionelle og personlige pakker, når du sender til Storbritannien.

Tilpassede fragtløsninger fra Danmark til Europa

Når du har brug for enten fleksibel eller regelmæssig fragt og forsendelse fra Danmark til Europa, tilbyder MBE’s logistikspecialister skræddersyede løsninger gennem vores netværk af lokale og førende fragtfirmaer.

Derfor kan du være sikker på, at få det bedste tilbud til enhver destination i Europa, uanset om det er til et EU-land eller ej.

Vi kan sikre dig den mest rentable, hurtigste og mest skræddersyede forsendelsesløsning, fordi vi konstant vedligeholder vores globale kontakter med fx DHL, TNT/FedEx, UPS mfl., men også med lokale transportvirksomheder og dygtige cykelbude.
Derfor kan vi sammensætte en løsning til dig, som bringer flere spillere på banen, mens du slipper for besværet med at holde styr på logistikken. Vi tager over på opgaven, og sikrer at din leveringsfrist overholdes, at du får det mest omkostningseffektive tilbud og at sikkerheden er i top.

Har du brug for en fleksibel løsning, eller kræver din virksomhed at du regelmæssigt kan sende varer fra fx Danmark til England – eller andre lande, så kan du trygt lægge opgaven hos os.

Vi kan varetage alle logistik processer for dig, herunder også professionel håndtering, emballage og pakning.

Har du brug for en fleksibel løsning, eller kræver din virksomhed at du regelmæssigt kan sende varer fra fx Danmark til England – eller andre lande, så kan du trygt lægge opgaven hos os.

Vi kan varetage alle logistik processer for dig, herunder også professionel håndtering, emballage og pakning.

Vælg MBE som pålidelig service når du ønsker at sende en pakke fra Danmark til Tyskland

packages prepared to be shipped from Denmark to Europe

Hvis du leder efter en pålidelig forsendelsespartner, når du vil sende en pakke fra Danmark til Tyskland, kan du være sikker på, at Mail Boxes Etc. har dig dækket hele vejen. Vi tilbyder sporing og forsikring som muligheder med dine forsendelsespakker, og vi kan også hjælpe dig med professionel pakning. Uanset om din forsendelse kun er bestemt til Tyskland, eller du også gerne vil sende til andre europæiske destinationer, såsom forsendelse til Frankrig, Spanien eller Italien, kan du stole på, at vores pålidelige partnernetværk får dine pakker leveret korrekt og hensigtsmæssigt på kortest tid.

Når du vil sende en pakke fra Danmark til Tyskland, så stol på, at vores team hos Mail Boxes Etc. leverer en enestående service. Vi er specialister i branchen i årtier nu, vi kender alle de nødvendige former og formaliteter, der skal tages hånd om ved forsendelse til udlandet. Vi hjælper dig med din fortoldning, proforma fakturaer, pakkelister, pakning og selve forsendelsen. Som lokal udbyder er vi her for at hjælpe dig med at sende enhver pakke til Tyskland eller til en anden europæisk destination uden problemer. Og da vi er bekvemt placeret lige uden for døren, kan du være sikker på, at du vil opleve en pålidelig service.

Bliv klar til at sende fra Danmark til Norge på den mest professionelle måde

Mail Boxes Etc. er et af de mest pålidelige fragtfirmaer i Danmark og vi kan hjælpe dig med at sende af professionelle eller forretningsmæssige årsager til de skandinaviske lande. Udover dette kan vi sikre, at dine pakker bliver leveret med kvalitet og professionel forsendelse til Sverige, Holland og resten af ​​Europa. Og når det drejer sig om dine krav til at sende fra Danmark til Norge, kan du være sikker på, at dine behov er dækket hele vejen.

Vi tilbyder international forsendelse fra Danmark til flere europæiske lande, vælg Mail Boxes Etc. for en hurtig levering, der er effektiv og som sparer dig tid og besvær. Vores venlige og pålidelige team står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, når du vil sende fra Danmark til Norge eller til en anden europæisk destination og vi vil sikre, at du får den bedste rådgivning til dine varer og pakker. Uanset om det er skrøbelige varer, der har brug for særlig håndtering, eller du har en stor mængde produkter, du gerne vil sende til udlandet, kan du være sikker på, at vi hjælper dig med at spore og forsikre dine pakker, pakke dem ordentligt og assistere med tolden. Alt dette er designet til at give dig større ro i sindet og sikkerhed i kvalitetsforsendelser, uanset hvor i Europa de skal sendes til.

a parcel prepared to be shipped from Denmark to Norway

Ingen standardløsninger – vi vælger det fragtfirma, der passer til netop dit behov.

One Size doesn’t fit all! Vi tilpasser din forsendelse og levering gennem en række forskellige muligheder, der tilsammen udgør den perfekte løsning. Vi samarbejder med lokale og globale fragtfirmaer for at løse opgaven.

Du får den hurtigste fragtløsning.

Når uret tikker og tiden er afgørende, sørger vi for at du får den absolut hurtigste levering – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Slip for bøvlet med dokumentationer og told.

MBE’s logistikeksperter er altid opdateret på gældende lovgivning og toldregler og klar på at tage over på opgaven med alt papirarbejde i forbindelse med at sende og modtage varer inden – og udenfor EU.

Saml de månedlige afrapporteringer og fakturering hos os.

Når du bruger MBE som dit faste fragtfirma, kan du samle de månedlige rapporteringer og fakturering hos os og slippe for at indhente nødvendig dokumentation flere steder.

Overvågning af din forsendelse – nem sporing.

Når du har varer i transit, har vi gjort det nemt for dig at følge og spore din fragt med det sporingsnummer, du får udleveret af vores samarbejdspartnere.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Du kan til enhver tid sende en enkelt pakke eller brev eller oprette faste leveringer fra Danmark til Europa med MBE. Tag fat i en af vores eksperter her eller ring til os. Du har også altid mulighed for at tage fat i dit lokale MBE Business center.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?