Send pakker til udlandet

Uanset om det er til forretningsformål eller af personlige årsager, kan du nemt og bekvemt sende pakker fra Danmark til Europa, herunder også England. Det skyldes, at vi hos Mail Boxes Etc. er et af de mest pålidelige fragtfirmaer i Danmark. Med mange års erfaring med fleksible, fragtløsninger samt en sikker og professionel forsendelsesservice, behøver du ikke længere bekymre dig om forsendelse fra Danmark til England efter brexit.

Med vores pålidelige netværk af samarbejdspartenere, sætter vi en ære i at give vores kunder rådgivning og sparring når der skal sendes pakker til udlandet. Ved at tilbyde sporing- og forsikringstjenester såvel som professionel pakning, kan du nu være sikker på, at din pakke bliver leveret sikkert og effektivt.

Tilpassede fragtløsninger fra Danmark til Europa

Når du har brug for en enten fleksibel eller regelmæssig fragtløsning fra Danmark til Europa, tilbyder Mail Boxes Etc. team af logistikspecialister skræddersyede løsninger, gennem vores netværk af anerkendte samarbejdspartnere. Derfor kan du være sikker på, at få det bedste tilbud til enhver destination i Europa, uanset om pakke forsendelsen skal til eller uden for Europa.

Vi kan sikre dig den mest rentable og fleksible forsendelsesløsning, fordi vi konstant vedligeholder vores globale kontakter med fx DHL, TNT/FedEx, UPS mfl., men også med lokale transportvirksomheder og dygtige cykelbude. Derfor kan vi sammensætte en løsning til dig, som bringer flere spillere på banen, mens du slipper for besværet med at holde styr på logistikken. Vi tager over på opgaven, og sikrer at din leveringsfrist overholdes, at du får det mest omkostningseffektive tilbud og at sikkerheden er i top.

Har du brug for en fleksibel løsning, eller kræver din virksomhed at du regelmæssigt kan sende varer fra fx Danmark til England – eller andre lande, så kan du trygt lægge opgaven hos os. Vi kan varetage alle logistik processer for dig, herunder også professionel håndtering, emballage og pakning.

Læs mere om fragt til Europa

Har du brug for at sende pakker fra Danmark til Tyskland? Mail Boxes Etc. har løsningen. Vi tilbyder hjælp og rådgivning i forbindelse med sporing, forsikring, professionel pakning, fortoldning, proforma, faktura og pakkelister. Uanset om din forsendelse kun er bestemt til Tyskland, eller du også gerne vil sende til andre europæiske destinationer, såsom Frankrig, Spanien eller Italien, kan du trygt stole på, at vores pålidelige samarbejdspartnere får dine pakker leveret sikkert og effektivt til den rette destination.

packages prepared to be shipped from Denmark to Europe

Fragt til Skandinavien

Mail Boxes Etc. kan naturligvis også være behjælpelig med forsendelse af pakker til de skandinaviske lande, herunder Norge, Sverige, Holland og resten af ​​Europa. Vi kan garantere en sikker og effektiv rådgivning og forsendelse. Uanset om det drejer sig om skrøbelige værdifulde genstande der har brug for særlig håndtering, kan du være sikker på, at vi hjælper dig med at spore og forsikre dine forsendelser, pakke dem forsvarligt og assistere med tolden. Dette for at sikre, tryghed og sikkerhed ved forsendelse af alle typer af produkter og varer uanset om de skal til Skandinavien, Europa eller resten af verden.

Send pakker til England

Har du brug for en fleksibel løsning, eller kræver din virksomhed at du regelmæssigt kan sende varer fra fx Danmark til England – eller andre lande, så kan du trygt lægge opgaven hos os. Vi kan varetage alle logistik processer for dig, herunder også professionel håndtering, emballage og pakning til England.

a parcel prepared to be shipped from Denmark to Norway

Ingen standardløsninger – vi vælger det fragtfirma, der passer til netop dit behov.

One Size doesn’t fit all! Vi tilpasser din forsendelse og levering gennem en række forskellige muligheder, der tilsammen udgør den perfekte løsning. Vi samarbejder med lokale og globale fragtfirmaer for at løse opgaven.

Du får den hurtigste fragtløsning.

Når uret tikker og tiden er afgørende, sørger vi for at du får den absolut hurtigste levering – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Slip for bøvlet med dokumentationer og told.

MBE’s logistikeksperter er altid opdateret på gældende lovgivning og toldregler og klar på at tage over på opgaven med alt papirarbejde i forbindelse med at sende og modtage varer inden – og udenfor EU.

Saml de månedlige afrapporteringer og fakturering hos os.

Når du bruger MBE som dit faste fragtfirma, kan du samle de månedlige rapporteringer og fakturering hos os og slippe for at indhente nødvendig dokumentation flere steder.

Overvågning af din forsendelse – nem sporing.

Når du har varer i transit, har vi gjort det nemt for dig at følge og spore din fragt med det sporingsnummer, du får udleveret af vores samarbejdspartnere.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Du kan til enhver tid sende en enkelt pakke eller brev eller oprette faste leveringer fra Danmark til Europa med MBE. Tag fat i en af vores eksperter her eller ring til os. Du har også altid mulighed for at tage fat i dit lokale MBE Business center.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?