Danmarks alt-i-en løsning til fragt af paller

Få et uforpligtende tilbud

Når du skal sende hele paller af varer til udlandet eller til levering i Danmark, kan du med stor fordel benytte dig af MBE Danmarks fragt – og forsendelsesløsning. Vi sender alle typer af varer for dig.
Der er nemlig en grund til, at vores kunder benytter vores services. Det skyldes blandt andet, at vi kan løse opgaven helt fra indsamling af dine varer på fx fabrikken eller lageret og sørge for sikker og stabil fragt hele vejen igennem transitten og til leveringsadressen.

Dine paller med varer er under hele processen i hænderne på vores professionelle fragt – og logistikpersonale, og deres viden og ekspertise sikrer, at hele processen glider nemt og uden bekymringer for dig. Derudover kan du læne dig roligt tilbage og vide, at alt foregår indenfor aftalen om fx leveringstidspunktet og altid til det aftalte budget.

Vores rapporteringsproces er veldokumenteret for de kunder, vi allerede servicerer, ligesom den vil være for dig, når du benytter vores fragt – og forsendelsesløsning af paller.
Derudover tilbyder vi dig månedlige fakturering, en detaljeret aktivitetsoversigt, samt en lang række andre muligheder, der gør, at du altid er opdateret på, hvor i transitten dine varer befinder sig.

Du kan få afhentet dine paller ved dørtrinnet eller på lageret og få det fragtet hele vejen med al nødvendig dokumentation til destinationen. MBE Danmark tilbyder en komplet alt-i-en løsning.

Pakning af paller

Vi tilbyder pakning af paller på den mest omkostningseffektive måde og gennem de mest sikre processer.

Vi tilbyder pakning af paller på den mest omkostningseffektive måde og gennem de mest sikre processer.

I stedet for at du selv gør det, kan du overlade ansvaret med at sammenligne og skræddersy den mest effektive fragt – og forsendelsesløsning til MBE Danmark. Vi benytter os af globale og professionelle transportvirksomheder som fx SCS UPS, TNT, BWS blot for at nævne nogle få.

Opsæt sporingsmuligheder og notifikationer om levering.

Vores sporingsværktøj sikrer dig, at du altid ved, hvor dine varer er, og hvor langt de er i transitten.

Benyt vores løsning til enhver forsendelse til alle dele af verden.

Benyt vores løsning til enhver forsendelse til alle dele af verden.

Har du brug for ekspreslevering?

Intet problem. Når tid er afgørende, og det hele skal gå stærkt og måske stærkere end normalt, så kan vi finde den mest pålidelige og effektive fragt – og forsendelsesløsning til dig gennem vores globale netværk.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os om dit behov for at fragte paller. Du kan altid komme i kontakt med os, enten via denne hjemmeside, ved at ringe til os eller besøge os på vores MBE Center på Østerbro.

Få et uforpligtende tilbud

Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?