En trovædig og pålidelig kurer i København, Danmark

Få et uforpligtende tilbud

Velkommen til Mail Boxes Etc. – din betroede og pålidelige kurer i København. Med stor erfaring i branchen samt fremragende supportniveauer og kundeservice kan du nu sende en pakke af private eller forretningsmæssige årsager uden besvær.

Udnyt også vores professionelle pakketjenester til varer, der spænder fra dokumenter, breve, antikviteter, genstande af høj værdi, personlige ejendele, glemte genstande, tasker og bagage og alt derimellem.

Hos os er du sikret en yderst professionel service, der sætter dig og dine unikke behov i centrum for alt, hvad vi gør. Du kan benytte dig af sporingstjenester til din pakke, vælge din forsikringstype (især for genstande af høj værdi eller skrøbelige genstande) og være sikker på de bedste og hurtigste transportmetoder.

Som en af de førende kurerer i København betyder det ikke noget, hvor din pakkes tilsigtede destination er, eller hvor hurtigt du vil have den leveret. Vi stræber efter at forsikre hver af vores kunder en kurertjeneste af høj kvalitet, som du altid kan stole på. Du skal blot kontakte os eller besøge vores center i København for at se, hvordan vi kan hjælpe dig på den mest professionelle måde.

Send din næste pakke med vores kurer service i København

I partnerskab med store internationale forsendelses- og kurerfirmaer, herunder Fedex, TNT, UPS og DHL, betyder det ikke noget, om du ønsker at sende en pakke af forretningsmæssige eller private formål – vi er her for dig. Med vores kurer service i København er du sikret hurtighed, nøjagtighed, professionalisme og effektivitet med hver pakke, du gerne vil sende – hvad enten det er lokalt eller internationalt.

Desuden kan du med vores brugerdefinerede forsendelsesemballage stole på sikkerheden ved emballeringen af dine varer. Vi ved alle, at pakker udsættes for stød og knubs undervejs. Og det sidste, du har brug for, er, at der opstår skader på forsendelsen. Derfor pakker vi dine varer professionelt og sikrer, at dine gentande indeni er fuldt sikret. Dette gælder absolut alt lige fra genstande af høj værdi til dokumenter og breve. Hos os er du sikret en kvalitetsservice hele vejen igennem.

Når du vælger Mail Boxes Etc. som din kurer service i København er du sikret kvalitet i alle faser af pakke-, afsendelses-, forsendelses- og modtagelsesprocessen. Vi hjælper dig også med forsikring af dine pakker (hvis du har brug for det) og du kan benytte dig af pakkesporing for at sikre, at du kan overvåge status og placering af din pakke i tid hele vejen, indtil den når sin endelige destination. Dette giver dig større kontrol og mere ro i sindet og sikrer dig en yderst professionel service, som du altid kan stole på.

Et pålideligt og professionelt kurer firma i København, som du kan have tillid

MBE Denmark courier store in Copenhagen

Uanset om du planlægger at sende en lokal pakke eller en international, til erhvervsmæssige eller private formål – kan du altid stole på ét kurerfirma i København til at hjælpe dig med at imødekomme dine behov. Hos Mail Boxes Etc. har vi stor brancheviden og erfaring, og vores globale rækkevidde gør os til et af de mest pålidelige rederier i København.

Alt hvad du skal gøre for at sende en international pakke, en lokal pakke eller et dokument er, at komme i kontakt med os ved at besøge Mail Boxes Etc. i København eller ved at kontakte os online eller telefonisk. Vores venlige og professionelle team er mere end glade for at være til tjeneste for dig og sikre, at du får den størst mulige service, der er defineret af professionalisme, aktualitet, effektivitet og nøjagtighed.

Som et førende kurerfirma i København, der samarbejder med globale giganter som Fedex, TNT, UPS og DHL, er dine kurer- og forsendelsesbehov fuldt dækket, fordi vi kan nå praktisk talt alle hjørner af verden på så kort tid som muligt. Med vores globale partnere og vores internationale rækkevidde vil dine unikke kurerbehov blive opfyldt med professionalisme og effektivitet. Du skal blot kontakte os i dag!

Få fordel af vores lokale ekspertise i København

Få fordel af vores lokale ekspertise i København med vores mangeårige erfaring inden for kurerbranchen i København, kan vi sikrer pålidelig og effektiv service skræddersyet til det lokale marked.

Udforsk vores globale forsendelsesmuligheder

Med vores globale forsendelsesmuligheder kan du sende dine varer til enhver destination verden over med vores omfattende internationale forsendelsesløsninger, der forbinder dig til store destinationer rundt omkring i verden.

Få fordel af vores professionelle pakkeservices

Med vores professionelle pakkeservice kan du stole på vores ekspertteam til at pakke dine varer professionelt og sikre, at de er beskyttet under transporten og ankommer til deres destination sikkert og pålideligt.

Få fordelene ved vores strategiske partnerskaber med førende internationale transportører

Vi kan give dig flere fordele med vores strategiske partnerskaber med førende internationale transportører, anerkendte fragt- og kurerfirmaer som FedEx, TNT, UPS og DHL. Vi tager brug af deres omfattende netværk og ressourcer for at give dig problemfrie og pålidelige forsendelsesløsninger.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Vi tilbyder pålidelig og effektiv kurerservices i København i dag. Kontakt vores team af logistikeksperter via telefon, online eller besøg vores lokale MBE Business Center for at drøfte dine forsendelsesbehov og få fordel af vores skræddersyede løsninger.

Få et uforpligtende tilbud
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?