Vælg mellem en af vores abonnementsløsninger på virtuel adresse – og kontortjenester

Bliv kunde

Vælg mellem en af vores tre abonnementsløsninger til din virtuelle adresse og kontorservice. Vi har designet dem til at passe til forskellige virksomhedstyper og også enkeltpersoner, hvor du får en løsning, der er placeret centralt i København, og som tilgodeser alle dine behov.

Når alt kommer til alt, vil du måske kun have brug for enkelte af vores tilbud og service, eller også vil du have behov for en større pakke, hvor vi modtager og gemmer din post og fragt fra enhver leverandør, mens du er ude af landet eller er et sted, hvor du ikke selv kan modtage din post.

Du kan også have behov for en større løsning vedrørende en virtuel adresse og virtuelle kontorservice i Danmark, og der kan vi også hjælpe. Du vil samtidig drage stor fordel af at have en rigtig gadeadresse i et kendt område af København, der er kendt som et erhvervsområde.
Uanset hvordan man vender og drejer det, så vil en postboks eller hjemmeadresse aldrig kunne tilbyde den samme troværdighed og seriøsitet, som en gadeadresse i København kan. Der er naturligvis en lang række andre fordele, som vi med glæde vil tage en snak med dig omkring.

Få notifikationer når der er post

Hver gang der modtages post til din virtuelle adresse og kontorservice, får du en notifikation via vores app eller via E-mail. Du bestemmer selv, hvad der skal ske med posten, uanset størrelse. Vi kan både opbevare den for dig, videresende, scanne breve eller makulere og bortskaffe dokumenter.
Vi kan derudover også pakke posten om eller scanne den for dig og sende den videre til den adresse, du selv vælger at modtage posten på.
Det hele styres gennem vores digitale platform og vores app, hvor du selv har kontrollen fra vores intuitive kontrolpanel.

Slip alle bekymringer om privatlivets fred og sikkerhed.

Al din post er placeret i vores sikre faciliteter og din post er aldrig tilgængelig for andre end dig selv og dit team af dedikerede medarbejdere hos MBE. Dokumenter uploades direkte til din digitale postkasse og gemmes sikkert i skyen gennem vores samarbejdspartnere, der har mangeårig erfaring med skybaserede løsninger.

Nem og bekvem videresendelse af al post.

Vi kan pakke din post eller pakker om for dig og sende det videre til din hjemmeadresse eller anden virksomhedsadresse. Samtidig kan vi også scanne post og sende det videre til dig. Det hele administreres af dig via vores app, og du vil aldrig opleve at gå glip af vigtig post, pakker eller sågar hele paller af varer, der sendes til dig.

Stå stærkt med en gadeadresse i København.

Når du har en rigtig gadeadresse fremfor en postboks, øger du din troværdighed overfor dine nuværende og potentielle kunder.

Få adgang til en lang række af virtuelle kontortjenester.

Skal varerne og posten pakkes om eller sendes ud i verden? Har du brug for at gemme din post, hvis du ikke selv kan afhente det? Har du brug for at få din post scannet og sendt til dig? Eller skal vi sørge for at kopiere posten? Dit MBE Center i København har både udstyret og ekspertisen til at sikre den komplette løsning til dig.

Why Choose Us

WE’RE LOCAL

That’s right, we’re locally owned and close by, meaning you get your job fast

LIGHTNING FAST

Our in-house services including packing and couriers mean we turnaround jobs fast.

QUALITY ASSURED

Our reputation is paramount and we take great pride in our workmanship. Nothing leaves our centres without passing stringent quality checks.

EXPERIENCE

MBE has been around since the 1980’s. You can trust our well known, international brand.

Pack & Ship

Virtuel adresse

#PeoplePossible

Tag en snak med os om, hvilket behov du har for en virtuel adresse og/eller virtuel kontorservice i Danmark. Vi kan kontaktes herigennem vores hjemmeside, eller du kan ringe til os. Du er også altid velkommen til at besøge os på vores kontor i København.

Bliv kunde
Mamoun Alkawa
Mamoun Alkawa
2023-09-18
Helpful and professional.
Jaleel Chege
Jaleel Chege
2023-09-18
Very positive experience working with MBE, high recommend!
Duran Yildiz
Duran Yildiz
2023-09-08
Hurtig service
pratik kusumanchi
pratik kusumanchi
2023-08-20
Was easy to find, and they handed my passport in good condition 🫡
Koushiar Shad
Koushiar Shad
2023-07-26
The team at MBE were friendly, communicative, and provided excellent service! Would recommend their services without any reservations!
Stephanie Taylor
Stephanie Taylor
2023-07-19
The customer service is amazing. I came with a very small package and they still treated me with tremendous respect and were super helpful.
Bjarke Frost Nielsen
Bjarke Frost Nielsen
2023-07-19
Very professional and efficient. Friendly staff.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?