FÅ DEN BEDSTE PRIS PÅ DIN FORSENDELSE

Få et hurtigt pristilbud fra de bedste budfirmaer i branchen. Hver kurerpartner har sine egne styrker, og vi tilbyder den service, der passer bedst til vores kunders behov.

Har du brug for en ekspressforsendelse, der skal leveres næste dag før kl. 9.00? Vi har den løsning *. Har du brug for den billigste levering, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og pålideligheden? Vi har den løsning. Bare fortæl os, hvad det er, du har brug for, så finder vi en løsning til det.

Alle tjenester inkluderer pakkesporing, tolddokumentation og en proaktiv kundeservice.

* afhængig af land og postnummer

Options

Har du fået et tilbud, og ønsker at booke en forsendelse, kan du gøre det her.

Det er altid nemt at få et pris via e-mail. Ved at udfylde formularen ovenfor og give os de nøjagtige mål og vægt, kan vi finde den bedst mulige pris for dig. Efter vores erfaring har dette vist sig at være den mest effektive måde at give et tilbud på.
Alternativt, hvis du ikke har præcise målinger, kan du ringe til os på +45 31203616 for at tale med en agent eller sende en besked med dit nummer, så vender vi tilbage til dig med et tilbud via telefon.

Vi leverer også pakning og emballageservice til vores kunder. Hvis du ønsker  indpakning af de varer, du vil sende, bedes du ringe til os og aftale nærmere.

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?