LOGISTIK FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

post banner logistics

Logistik er en integreret del af enhver virksomhed, stor eller lille. En logistikplan hjælper din virksomhed med at køre effektivt og omkostningseffektivt. Uden en plan eller pålidelig logistikpartner stiger dine omkostninger.

Her er et par tip til, hvordan du optimerer din logistik.

Forstå målet.

Før du skaber din plan , skal du sørge for at forstå din virksomheds overordnede strategi. Hvis forretningsstrategien er at tilbyde de hurtigste leveringstider i branchen, bruger du mere på logistik for at nå resultat. Hvis strategien skal være udbyderen til lave omkostninger, skal du finde måder til at reducere omkostningerne, selv på bekostning af produktionstid.

Fokus på service kunderne ønsker.

Selv hvis virksomheden er fokuseret på omkostningskontrol, skal du stadig yde top kundeservice. Find innovative måder at sikre kundetilfredshed inden for strategiens grænser. Dine kunder kan måske sætte pris på kommunikation om statusændringer på forsendelser mere end hurtigere levering, og du vil spare penge ved at levere den værdsatte service.

Arbejd med et tredjeparts logistikfirma.

Mange små og mellemstore virksomheder mener, at det er for dyrt at arbejde med et tredjeparts logistikfirma, men det er måske ikke tilfældet. En god logistikpartnerløsning kan hjælpe dig med at sikre, at du får de bedste priser, de hurtigste leverancer og de mest produktive resultater. Det vil have mange af de nødvendige synligheds- og samarbejdsværktøjer til rådighed for at hjælpe dig.

Mail Boxes Etc. tilbyder komplette tilpassede logistiktjenester

Kurerforsendelse er en af de mest populære forsendelsestjenester, som virksomheden vælger.

Kontakt MBE Denmark for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.