RETNINGSLINJER FOR EMBALLERING AF SKRØBELIGE GENSTANDE

article banner - valuable shipping

En af de nemmeste og hurtigste måder at sende dyre ejendele eller genstande til udlandet er at sende værdigenstande med kurérjenester.

Retningslinjer for emballering af værdifulde og andre dyre genstande.

Du skal forberede hver pakke eller tunge genstande, der betjenes af kurérjenester uanset størrelse og værdi.

Vi kan levere alle emballagematerialer, der er nødvendige til dette formål. Barekom forbi vores servicepunkt, så pakker vi for dig.

Papkasser – afhængigt af typen af ​​dine værdifulde genstande, har du muligvis brug for en eller flere kasser.

Bobleplast – det er vigtigt at beskytte skrøbelige og delikate genstande. Det bruges imidlertid også bredt til ekstra beskyttelse for at forhindre, at genstande bliver beskadiget eller ridset under transport.

Stødabsorberende materialer – en slags ” popkorn” lignende skum, skumplader, skumindpakning og sammenkrøllet papir. De er nødvendige for at udfylde hulrummet inde i kassen og begrænse elementerne i at bevæge sig rundt.

Selvklæbende tape – til fastgørelse af indpakningsmaterialer og forsegling af kassen. Masser af tape forhindre  din kasse at blive brudt under transit.

Når du har samlet disse materialer, kan du begynde at forberede dine værdifulde genstande til transport.

  • Pak genstandene i bobleplast. Brug gerne flere lag bobleplasten til at dække fuldstændigt hver enkelt vare, du sender. Hvis du har et nyt produkt i sin originale emballage, skal du bare beholde den i emballagen.
  • Forbered kassen. Sørg for  intern støddæmpning ved at lægge nogle stødabsorberende materialer i kassen.
  • Placer varerne  i kassen. Hvis du har flere genstande, skal du sørge for at adskille dem fra hinanden med pap eller masser af støddæmpningsmaterialer. Fyld derefter alle tomme rum med yderligere pakningsmaterialer.
  • Forsegl kassen. Du skal sørge for, at genstandene er ligger fast i kassen. Forsegl det med masser af tape og mærk om nødvendigt “Skrøbelig” skilt på.