News

Sådan flytter du til USA med dine ejendele og personlige effekter

At flytte til USA med din familie kan være en vanskelig opgave. Især når der er specifikke love og retningslinjer, og du ikke kender til alle de mindre, men afgørende opgaver, du står over for, når du sender ting fra Danmark til USA. Ro i sindet er afgørende i den situation, især når man flytter hele sit liv og sin husholdning – alle dine møbler, husholdningsartikler og personlige ejendele – til et andet land.

En god ting at kende er for eksempel de forskellige regler, når det kommer til told og dokumentation. Heldigvis kan størstedelen af ​​indenlandske og personlige ejendele passere gennem amerikanske told- og grænsebeskyttelse uden at blive beskattet, så længe de har været brugt i mindst et år og ikke er beregnet til salg eller overførsel til en anden person.

For at hjælpe dig med at flytte til USA med lethed er her et par gode råd.

Pakkelisten – dokumentation

Det første du skal gøre, når du flytter din husstand til USA fra Danmark, er at prioritere de ting, du vil tage med dig, og lave en specificeret liste. Du skal bruge denne til at udfylde toldpapirerne.

Fakta og formularer:

  • Når du udfylder toldformular 6059B “Tolderklæring”, for ledsagende varer eller formular 3299 “Deklaration for fri indførsel af uledsagede artikler”, vil hele beholdningen af ​​importerede egendele blive behandlet som pakkelisten og skal leveres til told- og grænsebeskyttelse ( CBP) efter anmodning.
  • Told- og grænsebeskyttelse bruger en harmoniseret tarifplan for USA annoteret (HTSUS). Dette system giver toldsatser for stort set alle eksisterende varer, du vil importere til USA.

Du kan finde flere oplysninger om formularerne og HTS på www.cbp.gov

Definition af husholdnings- og personlige effekter

Uanset om du bruger et professionelt flyttefirma, eller om du ordner alt selv, er det godt at kende de forskellige vilkår og regler, der følger med, når du flytter din husstand til USA. For eksempel, hvad er forskellen mellem indbo og personlige ejendele? Sådan definerer du, hvad der er hvad:

  • Indbo:

Møbler, tæpper, kunst, hjemmeelektronik, spisestel og sengetøj er eksempler på indbo eller husholdningsartikler. Generelt er indbo og husholdningsartikler toldfrit. Hvis de er beregnet til personlig brug eller har været i din besiddelse i et år eller mere, kan de dog være fritaget for told.

  • Personlige effekter:

De ting, der tilhører og bruges af én person, er det, der omtales som personlige effekter. For eksempel tøj, smykker og fotografisk udstyr. Hvis produkterne bruges i mindre end et år, kan det være nødvendigt at betale told.

Når du pakker dine ejendele

Nu er du klar til at pakke og sende dit inbo, dine husholdningsartikler og personlige ejendele og til at lave den pakkeliste, du skal bruge til at udfylde toldpapirerne. Men hvad er egentlig tilladt og hvad er forbudt, når man pakker sine ejendele? Det er ikke altid så enkelt, som man kunne ønske sig.

I tilfælde af usikkerheder og uklarheder, anbefaler vi på det kraftigste, at du forhører dig med delstatsregeringen om deres begrænsninger for de tilladte og forbudte mængder til personlig import og om de supplerende statsskatter, der kan gælde.

Hvis du er den mindste i tvivl, når du flytter til USA og skal pakke og sende din husstand, kan du også lade os pakke og sende for dig. Vi pakker med stor omhu og særlig viden, og vi sørger også for alt det andet. Hos MBE er dine forsendelser altid i gode hænder, og alt bliver håndteret med omhu.

Vi har tid og plads til store, små, skrøbelige og dyrebare forsendelser, og vi har tid og plads til dig.

Vi finder den bedste løsning sammen

Vi kan klare hele opgaven for dig – og med dig, så du er sikret den bedst mulige løsning, transportforsikring, og professionel håndtering af dine varer fra afhentning til pakning, forsendelse og sporing. Undervejs undgår du mellemmænd, og vi støtter dig med papirarbejdet og toldkravene og overvåger din forsendelse indtil ankomst.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning.

+45 3120 3616
info@mbedenmark.dk

Mail Boxes etc. tilbyder forsendelses- og pakningstjenester, så du ikke skal bruge din tid på at fare vild. Vi hjælper dig ikke kun med at vælge den bedste fragtmand, pakke dine varer korrekt og sende dem sikkert og pålideligt, men vi rådgiver dig også om, hvad der skal og ikke skal gøres ved forsendelse med fokus på den specifikke destination.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at flytte dine ejendele sikkert og trygt til USA, på vores servicesider eller følge os på Instagram.

Recent Posts

Alt du behøver at vide om forsendelse af lithium-batterier, bærbare computere og mobiltelefoner

Vidste du, at alle batteridrevne enheder som fx. bærbare computere og mobiltelefoner er klassificeret som…

2 år ago

Værdifulde eller skrøbelige pakker

Der er meget, du skal have styr på, hvis du har værdifulde eller skrøbelige objekter,…

2 år ago

HVAD ER ET VIRTUELT KONTOR?

Efterspørgslen for virtuel kontorplads  stiger, i takt med at flere folk arbejder hjemmefra. Men hvad er…

3 år ago

LOGISTIK FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Logistik er en integreret del af enhver virksomhed, stor eller lille. En logistikplan hjælper din virksomhed…

3 år ago

Covid – 19 Statusopdatering

Mens vi alle kæmper for konsekvenserne af den hurtige spredning af COVID-19, er beskyttelsen af…

3 år ago

VARER KLASSIFICERET SOM VÅBEN

Vidste du, at du kan sende alle slags usædvanlige, skrøbelige, værdifulde, og særligt klassificerede varer…

3 år ago