Få det bedste internationale eller danske fragtfirma til din virksomhed

Få et uforpligtende tilbud

Har du allerede et bekræftet tilbud? Gå direkte til udfyldelse af informationer her

Skal du sende fragt fra fx England til Danmark eller fra hvilken som helst anden destination, kan vi klare det.

Du kan trygt lade vores eksperter pakke og sende dine varer – uanset hvor i verden de skal lande.
Vi samarbejder med de bedste og mest anerkendte internationale og danske fragtfirmaer fx DHL, UPS, Fedex og TNT.

Når vi kender dine ønsker og behov, sammenligner vi vores samarbejdspartners tilbud og sammensætter den bedste løsning for at få dine varer sikkert og hurtigt frem.

Derefter pakker vi dine varer for dig. Alle opgaver håndteres altid af vores professionelle folk. Vi sikrer al nødvendig og hårdfør emballage, som kan beskytte og håndtere alle typer varer og produkter.
Det er med denne kombination, at du er sikret det bedste tilbud, den mest sikre forsendelse og den mest leveringsdygtige fragt – hurtigt og sikkert i hele verden.

Det betyder, at du altid er sikret det bedste tilbud af enhver type forsendelse. Uanset om du søger et dansk fragtfirma eller en international forsendelse.

Ingen begrænsninger – send hvad som helst

Store eller små pakker. Tungt eller fjerlet? Enkelte dokumenter eller noget helt andet? Uanset, hvad dit behov er, kan vi løse opgaven og levere overalt i verden.

Vores erfaring er din fordel

MBE har eksisteret siden 1980, og vores mange års erfaring er din garanti for sikker levering og høj service.

Professionel håndtering af al slags klargøring

Du kan stole på, at vores pakke og emballagehåndtering er professionel og af høj kvalitet. Vores eksperter sørger for, at dine varer kommer sikkert og problemfrit frem til destinationen.

Mest værdi for pengene – altid det mest rentable tilbud

Overlad fragtforhandling og prissammenligning til os. På tværs af fragtfirmaer i Danmark og resten af verden finder vi det mest konkurrencedygtige tilbud til dig.

Indenrigs – eller internationale forsendelser let og enkelt

Det har aldrig været nemmere at sende og få leveret dine varer til og fra Danmark. Med MBE i ryggen er alt, hvad du skal gøre at fortælle os hvorhen, du ønsker levering. Vi tager os af alt fra at hente varen, emballage, fragt og giver dig nem og overskuelig Track & Trace samt notifikationer fra start til slut.

Uanset budget, tidsramme, krav og behov for skræddersyede løsninger gør vi vores bedste for at imødekomme det hele.

Slip for at håndtere told

Slip for det ressourcetunge papirarbejde – vores specialister tager sig af alle toldkrav og dokumenthåndtering, så dine varer frit kan fragtes over grænserne.

Fragt til alle dele af verden

Europa, Afrika, Asien, USA? Der er ingen grænser, og tilmed sørger vi for at finde det bedst egnede fragtfirma til dit behov.

Vi skeler ikke til størrelsen

Ét dokument eller en hel palle? Der er nærmest ikke den størrelse eller form, som vi ikke kan håndtere – sikkert og nemt, hver gang.

Skal vi hente varen på din adresse?

Intet problem. Vores kurerer kommer gerne og henter dine varer, og har du brug for, at vi også pakker dine varer for dig, gør vi gerne det.

Forsikring

Uanset om du har brug for ekstra dækning af tab eller skade, kan vores MBE transportforsikring give dig den nødvendige tryghed. Vores forsikring er bredere og mere dækkende end generelle transportforsikringer. Specielt ved håndtering og fragt af kunst, smykker, elektronik eller andre følsomme genstande kan du drage stor fordel af dette.
MBE pakkeservice dækker de krav, der stilles til forsikring i øvrigt.

Få besked, når dine varer ankommer

Du har overblikket hele vejen igennem med vores Track & Trace sporingsværktøj, og du ved hele tiden, hvor langt din forsendelse er, og hvornår den ankommer. Modtageren får også automatiske notifikationer med status for leveringen.

Hvorfor vælge os?

VI ER LOKALE

Vi har danske kontorer og lokale ejere, og vi kan derfor sikre dig et tæt samarbejde og hurtig proces.

HURTIG BETJENING

Vi løfter hele opgaven med vores in-house service. Derfor klarer vi opgaven uden mellemled og forsinkelser. Vi sidder altid klar ved tasterne og besvarer alle henvendelser hurtigt.

KVALITETSBEVIDSTE

Sikkerhed, og høj kundeservice er vores varemærke – intet forlader vores adresse uden at gå igennem vores strenge kvalitetskontrol.

ERFARING

MBE blev grundlagt i 1980. Du kan derfor stole på vores internationale og kendte varemærke.

#PeoplePossible

Tag allerede nu en snak med os om, hvilket behov du har. Ring til os eller send os en email med dine ønsker og behov – vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Send os en e-mail

Leder du efter et specielt MBE-produkt eller service?